läsar fråga till moi ang mitt smink

Hej snyggingar eller Godmorgon ska jag säga för min del " typ "

Idag är det onsdag, vilket betyder sista jobb dagen fram tills på söndag, wop wop! Idag kommer även svärmor hem till oss, vet att det var sagt att hon skulle komma igår men det blev sent så hon stannade hos min pojkväns farbror. Snart ska jag fixa mig, tänkte kolla på lite inspirations videos ang sminkning till halloween då jag ska vara " Bella " från Twillight haha, kill me! Jävla tomas, han ska vara den där Edward..

Juste ang smink så fick jag ett jätte sött mejl ifrån en tjej på facebook såhär skrev hon.

Hej Emelie, jag hittade din blogg och letade reda på din facebook det var inte lätt men jag lyckades! Ville fråga dig en liten fråga. Jag har sett dina sminkningar och jag älskar dom verkligen. Tänkte höra om du kunde lägga in en video när du sminkar dig och förklara hur du gör, för din eyeliner är verkligen grym! Jag brukar alltid och då menar jag verkligen ALLTID misslyckads med den. Så tänkte höra om du hade lust / tid att lägga in en video. Kram ifrån Amanda

Hej Amanda!
Åhh, blir väldigt glad att du la ner tid och leta upp mig i facebook när du kunde kommentera på bloggen itstället ju! Guud, inte videos jag ser ut som en kossa när jag gör videos men en sak kan jag göra för dig idag när jag smnkar mig är att jag kan ta bilder med min webkamera steg för steg om du vill?! Antar att du vill ha hela smnkningen? Hoppas bara det syns haha! Men tack så mycket, ska försöka förklara iallafall eyelinern där. Ta hand om dig.

Nuu ska jag sminka mig, hah! Puss

tv dax



Ska lägga mig i sängen och kolla på " mitt stora feta syrianska bröllop " med älsklingen när han e klar i toan och käka choklad hade jag tänkt! Alltså såg lite idag på det, det verkar vara en grym dokumentär. Specellt eftersom jag vill ha ett sånt bröllop ( fast inte i en kyrka dåra ) men men.. vi hhörs morgon.. puss

Hemma!

Är hemma med baby nu, vi ska göra toast

Mina tankar är hos dig idag älskade

Tiden går fort men du är fortfarande lika vacker! Idag är det 2 år sedan du försvann storebror 2/8-1986 - 18/10-2009, vila i frid Christian Frögren vi ses på andra sidan!♥

7 dagar kvar och jag LÄNGTAR!!! Hatar att vara nyfiken...

Jag ska ju bli gudmor , och ja jag vet att jag tjatar om det men jag är STOLT! Vill ju ha ett till barn att skäma bort och finnas för förutom min syster son :)...Och idag om 1 vecka så är min tjejkompis beräknad att föda, och hon har ju inte tagit reda på om det är en tjej eller kille heller vilket gör allt ännu mer spännande !!!!!! Men sunshine, de bara ringa när de e dags jag kommer oavsätt vad kl är eller vart jag är och finns vid din sida!!! Men hoppas på att de lilla livet tittar ut snart!


Underbara Inas mage!!!!

Varje gång man finner nyckeln till lyckan är det alltid någon som ändrar låset!

Jag håller på att ändra om utseendet på bloggen

Ha tålamod, det blir finare slängde in något sålänge!

Tjenare tjenare

Hemma nu efter en jobbdag hatar när man varit ledig att komma tillbaka man blir så jävla SEEEEG!!!! Lagar mat nu iaf, hör av mig sen :)

hello & goodbyeee

Hej & hejdå!

Nu är jag färdig fixad och ska dra iväg och jobba några timmar, cashen rullar in som det ska! HAHA.. nej men ska jobba nu iallafall fram tills klockan 9 ikväll och sedan ska jag hem och städa lite eftersom att min svärmor kommer till oss imorgon och ska sova över här några dagar som det är planerat. Men iallafall, göra mera update senare när jag kommer hem, antingen ifrån älsklingens mobil eller datorn. Vi få se.




nej men nu ska jag dra, måste nästan springa om jag ska hinna med den tunnelbana som det är tänkt.. men vi höööörs! bye bye snyggisar

i will always love u


Du är meningen i mitt liv, jag älskar dig föralltid min man!

demostration sergels torg!

Revulutionen i Egypten har satt spår i dom flesta som har en relation med det landet! Det är synd som det hände där nere. Men det fina är att muslimer och kistna är exakt lika mycket värda och dom går hand i hand och skyddar varandra, dom bor ändå i samma land.

Nu är det nämligen såhär att det ska utföras en demostration på olika ställen i stockholm angående olika saker, en killkompis till mig är det som angangerar allt detta. Den största demostationen kommer hållas på sergels torg i stockholm, där ska dom bemostroera emot vad som skedde där nere under revolutonen! Mashallah våra systrar och bröder är mäktiga! Ni är varmt välkommna, kommer komma upp med tid och datum inom kort.



denna underbara bild visar hur dom kristna skyddar muslimerna ifrån att få sten på sig när dom ber.

Nej, men ärligt, alla araber, svenskar, turkar alla som vill stödja denna demostration, kan komma! Men den kommer hållas mesta dels på arabiska.. men det gör inget! Kommer vara värsta känslan!

godmorgon på er alla sötnosar

Godmorgon!

Vaknade överdrivet sent idag, jag kan verkligen sova! Nu ska jag städa lite smått i ungefär 1 timme och sen fixa mig och rulla emot jobbet! Känner mig helt tung i huvudet och seg, hjälper det om jag tar en alvedon?! Nej, men hörre ni ni nu ska jag dra och fxa lite här!

" var några av våra läsare på britney konserten igår?! om ni var det, var den najs eller? "

Dax att sova eller?

Ligger i sängen som en död fisk, men bredvid mig ligger en ännu större fisk, har iallafall duschat nu ska jag sova. Sov gööötttt

Ska börja banta!

Har laddat ner bästa appen på älsklingens iphone som ska få en att gå ner i vikt där man kan kolla hur mycket man får äta och så. Jag har 670 kalorier kvar att äta idag, söndags unna mig kanske med lite chips haha??? Nej men kolla på 4an nu, rolig film tror jag. Tack och hej

Du är min skönhet!

Så jävla vacker, så smart, snäll och underbar tjej!Finns ingen som du, de sjukaste är allt du o jag har gått igenom. De e som om vi lever ett o samma liv fast i två olika städer hjärtat. Du har det där lillae xtra och du är guld värld, jag kommer aldrig att släppa dig! Finns vid din sida och stöttar dig till tusen baby! Du & jag min prinsessa <3

Say Hello To Goodbye, What doesn't kill you It makes you stronger !!!

Min tjejkompis skicka låten till mig, texten är så san babby!
Hey there stranger, how you bin'
Feels like i'm standing on the outside looking in
at the mess we left behind
And it's a long way to fall
I gave you everything I had
I gave it all
And then my heart was on the line

I can't hate you
any longer
I know i'm going to miss you
I'll forget it and let it go.

Höstpromenad

Fel fel fel, hur kunde det bli så fel ? Idag har inte varit min dag jag skulle ju hem till underbara Ina o allt, men vissa saker sätter stopp i mig och mina planer...Så gick ut och tog en prommenad idag, helt ramdom helt själv och mobbad men men de va skönt, gick 40 sen så blev det in på ica och spenderade mina sista pengar, vetefan hur jag ska klara mig tills den 27 men men mitt problem:)! Hösten är hör nu, de känns de märks också mysigt på något sätt.

Påväg hem ifrån jobbet

Påväg hem ifrån jobbet nu, åkte till örnsberg och mötte min pojkvän, nu e vi på g hem. Mera update senare. Pusss

På väg till jobbet

Just nu springer jag nästan till centrum för att hinna med tunnelbanan. Ska jobba! Vad ska ni göra idag???

Har man tråkigt så har man

bilden säger mera än 100 ord.



var inne i facebook och kollade runt när jag fick se denna bild som en utav mina tjejkompisar laddat upp. Klickade direkt för att se vad de var eftersom jag inte riktigt såg vad det var. När jag fick upp bilden var den som om jag fick ännu ondare i magen och ångest! Fett hemskt! Tänk alla dom människor som finns där ute som lever ett riktigt skit liv, förlorar sina föräldrar, inte får mat eller lever helt enkelt bara i massor med fattigdom. En sak har jag lärt mig genom åren iallafall när man sett så mycket hemskt som händer runt omkring och det är detta.

" Hata inte ditt liv, för det finns folk som skulle älska att leva ditt liv. "

Emelie Noor Hosny

Låten jag aldrig tröttnar på!

Ska snart kolla på linas kvällsbok på kanal 5 :)

Ska fixa något att äta, och tror jag sätter färg i håret sen blir det film :)

Äääntligen e älsklingen hemma

Men social kan man inte kalla honom

Om gud vill och vädret tillåter

Ken ring - Nanja

till er som inte trodde på mig, BAAAM och där förlorade NI både min respekt & tillit!


Började fundera igårkväll och idag när jag kom hem, och då slog de mig alla negativa saker och tankar samt åsikter som folk runt omkring mig hade när de gäller mitt liv! Vad jag skulle göra, vad jag inte skulle göra, hur jag skulle göra osv. Är så JÄVLA glad att jag inte lyssnade, jag är starkare än många andra människor, och det är bara jag som vet vad jag klarar av och inte. Jag är så mycket starkare än många av er, lev vidare i era lögner!

Håller på att ladda ner 2 filmer

10 saker du inte visste om mig!



- Jag älskar det arabiska språket, speciellt egyptiska dialekten.
- Många är svartsjuka på mig för jag e så braa!
- Hatar negativa människor, fast jag själv kan vara negativ ibland, men de e okej.
- Jag röker för mycket.
- Jag har igentligen ljus brunt hår.
- Jag har en stor passion för leopardmönstrade saker
- Jag hatar allt som har med korv att göra. Falukorv, prinskorv, kyckling korv BLÄ
- Jag älskar att laga mat
-  Får panik när det e smutsigt runt om kring mig, men orkar aldrig städa
- Har brutit kontakte med många av mina vänner för det visade sig att dom var falska!

Cuz this one’s for you and me Living out our dreams

Kom nyss hem, var med mamma och fick med mig lite hem, badrumsmattor, en Dimmer som jag har velat ha länge men kostar 200 kr så jag har varit tvungen att vänta, men nu gjorde jag mig ett haff bara 25 kr! Nu ska jag bara haffa någon som kan koppla in den, för det vågar inte jag :)...Sitter med robinson på tv, har köpt hem julmust och det är INAS FEL!!!!!!
Älskar färgen!
Dagens haff!

text till en underbar person!

Denna tjej, finner inga ord för henne utseende. Mashallah! Hennes hjärta ska vi inte snacka om, denna tjej är en tjej som verkligen har ett hjärta av guld. När man mår kefft kan man alltid snacka med henne och hon kommer med sina vackra ord om att allt kommer ordna sig. Har kännt denna tjej skit länge nu, hon är den som jag kanske inte alltid snackar med varje dag, men hon är den som alltid finns där i vått och tortt. Det är absolut inte många som har en sån fin vän vid sin sida! Anledningen til att jag skriver denna text är för att hon ville och för att jag vill att hon ska veta hur mycket hon betyder för mig & att hon är mitt blod, min vän och min syster! Min egna storesyster! Du är vacker både inuti och utanpå.


Jag älskar dig Kitty!

sitter med kaffet i högsta hugg, livet leker!

FETT KASSA NI ÄR ALLTSÅ!

Vad händer med er läsare, jag ser ju att vi har läsare!! Varför kommenterar ni inte?! Helt kassa ni är alltså haha! Nu har jag städat lägenheten lite smått, ska bara bädda sängen & sedan klä på mig normala kläder, sitter i mina UCLA byxor ( kommer ni ihåg dom ) och sedan en helt vanlig tjocktörja, tror jag ska slänga på lite smink också så man känner sig fräsh!


bara för jag älskar mina bullar (gammal bild )

lördag

Godmorgon!

Är feting hungrig & ont i magen, bra kombo?! Ska kirra något att käka och sedan ska jag läsa lite bloggar och seda blir det att städa hela lägenheten ifrån topp till tå.. nej men verkligen städa! Måste bara samla energi och massor med bra musik så ska jag nog klara det. Vaknade idag av att mina grannar bråkar & skriker, cok jobbigt!

Nopps, men nu ska jag rycka tag i allt här hemma & även fylla min hungriga mage med food!


jag, svärmor & lilla yasemin


världens sötaste tjej!

Säääängen nu!!

Fett skönt att ligga i sängen och bara slappa. Spelar wordfued med hamodi och Mohamed haha äger dom kind of hard liksom! Haha kanske dax att sova snart eller? Haha

Nattupdate!

Sitter i vardagsrummet, ska lägga mig snart! Älsklingen sover just nu, det är en kass kriminalere på tv. Har dunkande huvudverk och fett ont i magen, hate it. Men nu ska jag väcka älskling och lägga oss! Gooood natttt

Vad är värst?

ELLER

My other half

Min stolthet!

När någon väljer att gå bort från dig, låt dem gå!! Ditt öde är aldrig bunden till någon som lämnar dig!

Min lägenhet... ♥

Mitt vardagsrum...
Min hall, SKA FIXAS OM NÄR PENGAR KOMMER!
Badrumet, ska fixa de mysigre när pengar kommer
Köket
jag har gasspis hahaha
MITT SOVRUM, BARA ÄLSKAR DET!

Tänk om jag hade en liten liten apa

Nyss ätit, sitter nu framför tven ska slänga in bilder på lägenheten nu :)

Vill ha

Till att ha alla smyken på...

We Found Love

Nya tag!

Godmorgon! Jag har inte skrivit här på hundra år känns det som, ska försökta bättra mig. Har tänkt att jag ska ändra om utsendet på bloggen, försöka få emelie att blogga mera. Men nu ska jag ta tag i och städa lägenheten , tänkte att jag skulle slänga in bilder efter, så ni får se hur min lägenhet ser ut:)! Vi hörs senare!

sleeping time

Nu ska jag sova, är sjukt trött! Idag har jag hjälpt kusinen att flytta, det gick super bra.. men nu ska jag sova för ska jobba imorgon, pain! Vi hörs imorgon innan jag drar till jobbet.

Påväg hem ifrån centrum

RSS 2.0