i brandbergen

Hellu mina kära!
Just nu är jag i brandbergen hos min pojkväns syster, ska förmodligen sova här idag! Idag har jag varit med min kusin och hennes kille och sedan en vän med hennes dotter. Vi åkte till värmdö och åkte till en badplata där och satt och tog det lungt! Nu är jag här med älsklingen, blir kanske en prommenad snart eller film.

Vad har ni gjort för skoj idag?! :)

godmorgon

vaknade nyss, har börjat trakassera jessica och robert för nu ska dom fan vakna! Lyssnar på musik och ska snart hoppa in i duschen. Alltså vet inte riktigt vad man ska skriva idag, men idag ska jag väl bara chilla helt galet!

håll utkik om en stund, ska göra en dagens diss!
 
bjuder på en bild på mig och min lillesyster, älskar henne oerhört mycket!

Chillar hemma hos kusinen

hellu!
Just nu chillar jag hemma hos kusinen med hennes kille. Vi kom nyss hit efter en runda i botkyrka! Nu ska vi väl bara ta de lungt hemma. Jag ville igentligen bara skriva att vi lever! Haha gör mera update senare!


bjuder på en as gammal bild ifrån 2009 haha herreguuuud!

This is it

Hämtade upp Ems i Tc och så åkte vi till Vällingby där jag skulle lämna in en del pappaer om min nya lägenhet. Sen så tog vi de lite lungt på donken o käkade. Vidare hemåt. Just nu sitter jag hemma med älsklingen och kollar runt på bilar oså eftersom vi ska hämta mina grejer till min lägenhet i helgen :)

Mammaaacita

 

på g till jobbet!

Sitter och väntar på tunnelbanan, ska röra mig mot jobbet! Är sjuuukt trött, jag gör mera update senare.

shopping idag!

 

Mannen i mitt liv

blogg ifrån mobilen! äntliigen

Hellu, ligger i sängen just nu med min underbara man, eller han sover och jag ska väl också sova snart. Alltså jag vet att både jag och jessica har varit grovt jävla keffa på att uppdatera men nu blir det andra bullar :) idag har jag inte gjort speciellt mycket, vaknade upp i brandbergen åkte sedan vidare till hallunda för att hälsa på min älsklings syster och sedan drog vi hem till byn! Nu ska jag fan sova, ska upp tidigt imorgon 06:00 för att fixa mig till jobbet! Mera update imorgon när jag vaknar, bye!! :)

Snart är det dags

Ska ändra om designen här sen så kör vi igång igen, båda två nu när vi kan uppdatera från mobilen också samt att vi har trogna läsare fortfarande :)! Så håll ut snart blir det en massa uppdateringar

härliga fredag!

RSS 2.0