...

Dagens förhållanden består av fyra personer. De två som är tillsammans, ett ex som har insett vad den förlorat och gör allt för att förstöra, och en "vän" som egentligen vill ha din partner och hoppas att det tar slut...

- True

Det är aldrig försent att öppna ögonen

Även fast man älskar en människa så tar man inte vilken skit som helt till vilket pris! Jag har kommit till en pungt i livet att jag kanske egentligen inte vill släppa eller jag vill kriga mer. Men sen tänker jag på hur de varit, är, betende, osv. Då kommer jag till en två vägs väg....och jag väljer att köra min egna väg med eller utan vissa!

Även den närmsta kan hugga en i ryggen och rakt igenom hjärtat.

Man vet inte vad man kan förrän man har försökt En dag i taget det räcker. Vänd dig inte om och sörj det förflutna, för det är borta. Och bekymra dig inte om framtiden, för den har ännu inte kommit. Utan lev i nuet och gör det så underbart att det blir värt att minnas

nu ska jag börja blogga igen!

Nu är det dax, fanimej vad jag har varit lat på dom sista veckorna, månaderna men ni måste förlåta mig, för har varken haft tillgång till dator eller liknande som man kan blogga ifrån. Men kusinen har hållt en skysst update iallafall. Just nu sitter jag och läser lite olika bloggar, ska snart ta en cigg och dricka lite cola. Skyysst lördag anser jag. Ska ev på bio ikväll med min monkey Max, men det är bara ett stort KANSKE!
saknar min kusin :/

What doesn't kill me makes me stronger!

Nu blir det efterlyst för min del! Något jag alltid glor på !

Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv

Inga ord kan beskriva men en av de viktigaste i mitt liv är, min andra halva min syster!

Jag har hittat min kärlek, du ska bli min!!!

Så jävla naaaaaajjjss!!!

Min hemstad... ♥

Just how it should be

- Ögonsten

Har haft mamma här idag, är ju vann när man bor hemma att hon finns där o ställer upp. Men har ju inte haft henne eftersom jag bor själv men idag kom hon och skämde bort mig lite:)....Ny vecka, jobba jobba jobba!

De säger att det brinner i betongen..men är det någon som gör något åt saken

Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning

Paula, min fru & min bästevän! 6-7 år har vi haft en underbar vänskap som ingen annan har! Hon känner mig ut & in och det bästa med henne är att hon bara behöver se på mig för att förstå vad det är. Vi kan sitta tysta i telefonen i timmar lika gärna som vi kan vara med varandra dygnet runt! Världens finaste tjej, love u!Vi har gått igenom allt tillsammans!

Föddelsedags tjej!

Ja må hon leva, ja må hon leva , ja må hon leva ut i hundra de år. Ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundrade år!!!!Grattis memmeelii på DIN 22-års dag!

Dag 1: Din facebook profilbild

Drar igång 1 lr 2 listor...

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: En bild från en fest du aldrig glömmer.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 5 favorit låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: En puss- eller krambild.
Dag 14: Favorit citat.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon.

En hjärna miljoner tankar

Jag är inne i en fas i mitt liv där jag inte tycker att det händer något, jag är en spontan tjej älskar när det händer saker runt mig hela tiden. Men med ett heltids jobb blir det svårt att vara spontan på samma sätt...Jag vill att det ska hända något ? De snurar mycket i mitt huvud, Nytt jobb? Testa nya saker? Resa ett halvår ? Börja studera? Eller kanske flytta?

Rädsla

Spår från uppväxten

No matter what I do
All I think about is you
Even when I’m with my Boo
Boy, you know I’m crazy over you

Cleanin' Out My Closet

Horungar hela bunten

Är så trött på alla, alla är bokstavligen HORUNGAR nu för tiden. Ju äldre man blir ju mer förstår man och det är sant.  Jag ser mer och mer hur folk förändras, vad dom väljer osv..Vissa börjar annvända hjärnan medans vissa skiter i det. Jag har alltid varit den som funnits där för alla, hjälpt till , stöttat och gett råd...men ärligt talat så tröttnar man även jag! Och det har jag gjort nu, jag kämpar inte om jag inte ser att någon annan gör det också oavsätt vad det handlar om. Vissa har jag gett upp, släppt taget om helt visst saknaden kommer alltid finnas där och framförallt minnerna, men det kanske kommer en dag då man förenas igen ? Men för tillfället får det vara en enda röra, men det är i röran jag ser folks riktiga personliget!

Killen jag gör vad som helst för, Mosters kärlek!

Varför egentligen ?

Ibland undrar jag varför egentligen jag och emelie har den här bloggen ? Vi skriver i perioder osv...De jag vet nu är att det händer fruktansvärt mycket i bådas liv just nu. Men vi får väl se, de som e kul är ju att man kan gå tillbaka och skratta åt saker och det finns minnen som vi skrivit här som e kul att se när vi blir äldre...

NYÅR 2011

Igår var det nyår, as u all know! Jag har vissa minnesluckor, men men! Vi var ute och jag mådde jätte bra, finns inte så mycket att säga! Ska sova tidigt idag har jag bestämt mig för, ska jobba imorgon!
Gott nytt år, hoppas ni får ett underbar 2012!

2011 var de bästa året på länge, så nu gör vi 2012 ännu bättre!!!

RSS 2.0