Tamer hosny till Sverige, mashallah!

Godmorgon!

yesbox min update har sugit och jag har ingen anleding varför och så.. bara inte orkat helt enkelt! Men tänkte slänga in ett inlägg nu iallafall! Idag ska jag in till stan & möta min pojkvän lite senare och vi ska gå runt och kolla om vi hittar nått fint hem, ev till IKEA!


MÅSTE BARA FÅ BERÄTTA EN SAK, TAMER HOSNY KOMMER TILL SVERIGE I NOVEMBER! WOHOO.. JAG SKA KÖPA BILJETTER DIREKT, FÖR DOM KOMMER TA SLUT PÅ EN GÅNG, TUR ATT MAN KÄNNER FOLK SOM JOBBAR DÄR SÅ MAN VET EXAKT NÄR DOM SLÄPPS OCH SÅ! MASHALLAH SKA DÖÖDA DÄÄÄR!

Imorgon blir dom mina!

Nu är det nära :)

Sitter hemma helt sjuk med huvudverk och ont i halsen men det stoppar inte mig! På lördag flyttar jag:D!!! Packar ihop det sista nu, ska unna mig 2 sista saker + handla mat hem sen ska jag låsa mina pengar! Är så jävla TAGGAD!!!

Älsklingen haha

Inlägg ifrån pojkväns mobil

Haha ska bara testa blogga ifrån min killes mobil hoppas ni alla mår bra jag har typ inget att blogga om längre men det kommer väl :) idag har jag jobbat bara haha godnatt

De vackraste sakerna i livet kan man inte se eller ta på, de finns i ditt hjärta!

Hej jag är ego och tänkte dela med mig av mina födelsedags present som jag har köpt till mig själv...:)

Samsung Galaxy s2

Ny inköppt

Nya leggins igen

Min hårfärg just nu

Men nästa vecka blir jag brunett väldigt mörkt, något jag trivs i iaf :)

Du tog ner mig på botten, men upp igen ska jag men denna gång tusen gånger starkare!

Händer mycket i mitt liv just nu, jag håller på att bytta om allt ifrån början. Jag bestämmde mig för att släppa på allt och göra om allt. Flyttar om 1 vecka och fyller år på Tisdag.Blir hörhoppningsvis Gudmor inom 1 månad.  Har ett underbart jobb och kan inte få bättre arbetskolegor. Allt som har ett slut , får automatiskt en ny början, man ska inte ge upp hur ont det än gör eller hur jobbigt det än är, jag har klarat det förr då ska jag FANME KLARA DET IGEN! Den här gången ska jag bli tusen gånger starkare!

Orderbekräftelse

Just nu har jag detta skal till min nya telefon :)
Nu har jag spenderat pengar IGEN...
Till min nya älskling!
Sen så köpte jag nytt skärmskydd som jag tänker byta på min gammla älskling

Lördagsmys

Sitter & kollar på PS SISTA SOMMAREN PÅ TV4FILM :)

superwomen

Vilken superkvinna jag är alltså! Har hunnit städat köket nu och ska börja med vårat sovrum nu! Sedan har jag även packat min älsklings kläder eftersom vi åker till skogen idag! & just nu pumpar jag arabisk musik.. någon gammal låt med någon gammal arabisk artist, ni kommer aldrig veta vem det är så orka inte lägga ner tid på att ta reda på vem det är.. men skön röst har han! Nopps, nu drar jag och tar en cigg och sedan ska jag fixa mig.. hadii !!!

to day is it friday

Godmorgon!

Vaknade nyss ungefär, har käkat rulle osv.. nu ska jag sätta på en ansiktsk mask och städa rummet lite och sen packa för idag ska jag och min man till mina födrälar, har inte träffat dom på 100 år känns det som. Puss

Godmorgon

Vaken nyss har precis käkat och ska strax börja fixa mig, blir nog en runta på stan här innan vi hämtar Min älskling! Ska se om jag kan inteförskaffa mig min nya kärlek idag men eftersom jag är på landet kan det bli svårt...

Nu kryper jag ner på min madrass för att kolla sex and the city och sova!

Moves Like Jagger - Maroon 5 ft Christina Aguilera

When someone tells you that you can't do something, just smile and tell them you can. Use that as your motivation to try even harder.

I do it, do it with me!

Sitter i bilen påväg till SMÅLAND

Åker till min stolthet idag!

För dig går jag genom eld & vatten!

Jag har aldrig varit såhär trasig, men jag måste ta mig upp igen ingen ska kunna trampa på mig!

Skulle vela vara liten då problem inte existerade, MEN jag är vuxen och kan inte springa ifrån problemen för då växer dom bara och tillslut ramlar dom över en!

fixfixfix

Alright, nu ska jag rycka tag i mitt liv tänkte jag och sluta sitta & datanörda mig.. sitter och lyssnar på chris brown - bullshit! Ska ta en cigg och sedan hoppa in i duschen och sedan ska jag fixa mig och rulla in mot stan och möta älsklingen och gå & strosa i åhlens tänkte jag & käka lunch med baby! Men men.. vi hörs innan jag rullar hemifrån, tänkte ta en bild på dagens outfit om jag ORKAR!

dayman maak habibi



Jag älskar dig min finaste, du är den som ger mig styrka att fortsätta leva i detta tråkiga liv! Känner att ingen har någonsin fått mig att känna såhär innan. Vet inte hur jag ska förklara för dig att jag älskar dig som fan, det går inte att förklara i ord ens. Kommer aldrig att lämna dig min man, du är och förblir inlåst i mitt hjärta! Ba7ebek moot alek ya habibi! Dessa 10 månader med dig har varit så underbara och känner på mig att det kommer bli mera mera mera underbara månade och år. JAG ÄLSKAR DIG

hej&hejdå

Nu ska jag rycka tag i mig själv, fyfan vad jag känner mig äcklig ni förstår nog inte -.- Ska hoppa in i duschen snabbt, alltså då menar jag turbo fart och sedan så ska jag föna håret, platta det också och sedan sminka mej och sätta på mig kläder!

Kollade nyss på nya bilder på min man tamer hosny, mashallah vilken man säger jag bara! Han e grov ska ni veta!


Nu ska jag fixa mig & sedan work work work.. puss & kram

sjukling på g

Hey!

Hoppas allt e super bra med er bakom skärmen! Själv känns det som om jag ska bli sjuk, fyfan!
Plus så är jag super hungrig men har ingen apetit så tycker inget är gott hemma! Ska göra en macka hade jag tänkt mig. Sedan ska jag platta håret för mitt hår är fucked up och sedan sminka mig! Idag är det sista dagen jag jobbar på typ 4 dagar så det e kanon skönt! Men men.. hoppas allt e bra med er idag och ville i princip bara säga hej hej!


jag & min pojkvän! LOVE YOU

dagens bl.a

GODMORGON!

Hoppas ni alla sovit gott, som jag :) Ska köra en dagens och sedan berätta lite mera hur min dag ser ut!

Dagens humör: Happy!
Dagens mående: Bra, mådde kefft igår på jobbet men några ipren och kaffe så gick det bort.
Dagens borde: Städa mitt och älsklingens rum -.-
Dagens frisyr: Plattat & uppsatt i en hästsvans
Dagens smink: Mycket, ögonskugga, mascara, eyeliner, dipliner, rouge osv..
Dagens klädsel: Me dont know, maybe, har min pyamas på mig.
Dagens planer: Städa lite i lägenheten, jobba och sen hem och mysa med älsklingen..
Dagens materiella vill ha: PENGAR!!
Dagens fundering: Om jag ska gå ner och boka tvättid haha..
Dagens beroende: COLLAAA
Dagens tråkigaste: Städa
Dagens längtan: Tills jag & baby åker till mitt egypten 
Dagens superlängtan: Egypten
Dagens tidning: Läser inte tidningar sådär, men yp metro

nu sitter jag och äter svensk honung direkt ur bruken.. mums! Ska säta på mig en hoodie och springa ner och boka tvättid faktiskt.. men gör mera update senare med musik och diss och piss och miss haha :) Puss

dissar själviska människor



Ska dissa en sak idag innan jag lägger mig, jag ska dissa själviska människor! Visst det är bra att vara självisk, men det finns en gräns! Om man snackar om sig själv HELA tiden 24/7 då är det fan överdrivet.. hate it! Det är bara en sak jag hatar med folk, det finns för många själviska människor nu för tiden!

Nu ska jag väcka älsklingen och så ska vi lägga oss, fast nu kommer mitt program på tv.. ångest! Men känner att jag måste sova så jag är pigg imorgon. Men ska kolla tills första pausen på mitt program som heter " lie to me " skit bra serie som går varje vardag på 4an klockan 01:00.. BOUSA

im home from my work now

Hej!

Vad gör ni?! Jag sitter i vardagsrummet och kollar på idol med min sovande älskling. Tänkte bara säga att jag lever efter första dagen på jobbet, ohh fick panik när jag inte sålde men det slutade bra iallafall! Bytheway så ska jag visa er lite bilder ifrån min födelsedag i turkiet ¨på den fina tårtan jag fick av älsklingens föräldrar.. wait!



inte så jätte bra bilder men dom får duga.. GODNATT

10:27

GODMORGON!

Hoppas ni alla sovit super gott.. jag vaknade precis har ätit lite och nu tar jag mig morgon cigg! Idag är det KEFFT väder ute alltså.. mår typ dåligt av det! + att man ska ut och gå till jobbet om några timmar men hoppas regnet går över tills dess.

Måste bara tilllägga en sak här i bloggen innan jag avslutar detta inlägg, jag har världens bästa kusin, hon lyser verkligen upp mina dagar och hon är verkligen den starkaste persoen jag vet! Min underbara Jessica!!!


I LOVE YOU

ta mig som jag är

Jag har gått igenom en hel del i livet och överlevt! Jag är stark för jag känner till svaghet, jag har medkänsla eftersom jag har upplevt lidande, jag lever för att jag är en kämpe, jag är klok eftersom jag har varit dum, jag kan skratta, för jag har känt sorg. Jag kan älska eftersom jag har känt förlust!
Jag har gått igenom en hel del i livet och överlevt! Jag är stark för jag känner till svaghet, jag har medkänsla eftersom jag har upplevt lidande, jag lever för att jag är en kämpe, jag är klok eftersom jag har varit dum, jag kan skratta, för jag har känt sorg. Jag kan älska eftersom jag har känt förlust!

Folk säger

Folk säger att du inte vet vad du har förrän det är borta. Sanningen är, du visste vad du hade, du trodde bara att du aldrig skulle förlora det!
Folk säger att du inte vet vad du har förrän det är borta. Sanningen är, du visste vad du hade, du trodde bara att du aldrig skulle förlora det!

Längesen jag skrev ett Citat på bloggen

Texten passar in så jävla bra just nu!

i can't win, i can't reign
i will never win this game
without you, without you
i am lost, i am vain,
i will never be the same
without you, without you

i won't run, i won't fly
i will never make it by
without you, without you
i can't rest, i can't fight
all i need is you and i
without you

without you
oh, oh, oh!
you! you! you!
without
you! you! you!
without you

can't erase, so i'll take blame
but i can't accept that we're estranged
without you, without you
i can't quit now, this can't be right
i can't take one more sleepless night
without you, without you

i won't soar, i won't climb
if you're not here, i'm paralyzed
without you, without you
i can't look, i'm so blind
i lost my heart, i lost my mind
without you

without you
oh, oh, oh!
you! you! you!
without
you! you! you!
without you

i am lost, i am vain,
i will never be the same
without you, without you
without you

Märkte att jag & Ems hade lika tröjor på oss idag haha mobbade kusiner eller vadå ?!?!

MIN VACKRA TJEJ, ÄLSKAR DIG!

Införskaffa på ikea

Alla bilder är lånade från Ikea.se

Två svarta mattor, har ju en stor vit

Galgar till hallen

Massa svarta plastgalgar till garderoberna

Till badrumet, som ska vara i grått & blått :)

Tvättkorg

 

Sen har jag allt till min lägenhet, ska köpa blommor på det bara!

MÅSTE ha  orkideer!

Nu är det bara 20 dagar kvar...

Håller på att packa lite smått, tagit ner allt ifrån väggarna nu och papper, mappar och sånt ligger i lådor. Köpte soppsäckar också så ska så småning om börja packa ner klädder! Just nu sitter jag och skriver ner alla små saker som man oftast glömmer bort att man måste ha hemma, är ju van att mamma håller koll på allt tex, ajax, tvål,tandkrän,aceton,kryddor,tvättmedel osv...Har även kommit på småsaker jag ska införskaffa på ikea igen, slänger in bilder på det för att inte glömma bort, och att ni ska få se :)

Spelas dygnet runt i mina öron!

I let it fall, my heart,
And as it fell, you rose to claim it,
It was dark and I was over,
Until you kissed my lips and you saved me,
My hands, they were strong, but my knees were far too weak,
To stand in your arms without falling to your feet,

But there's a side to you that I never knew, never knew,
All the things you'd say, they were never true, never true,
And the games you'd play, you would always win, always win,

Chorus:
But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried,
'Cause I heard it screaming out your name, your name,

When laying with you I could stay there,
Close my eyes, feel you here forever,
You and me together, nothing is better,

'Cause there's a side to you that I never knew, never knew,
All the things you'd say, they were never true, never true,
And the games you's play, you would always win, always win,

Chorus:
But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried,
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
'Cause I heard it screaming out your name, your name
I set fire to the rain,
And I threw us into the flames,
Well, I felt something die,
'Cause I knew that that was the last time, the last time,

Sometimes I wake up by the door,
That heart you caught must be waiting for you,
Even now, when we're already over,
I can't help myself from looking for you,

Chorus:
I set fire to the rain,
Watched it pour as I touch your face,
Well, it burned while I cried,
'Cause I heard it screaming out your name, your name
I set fire to the rain,
And I threw us into the flames,
Well, I felt something die,
'Cause I knew that that was the last time, the last time, oh,
Oh, no,
Let it burn, oh,
Let it burn,
Let it burn.

här kommer ugur mamma!



Svarthårig eller brunett ?

(För ett år sedan färgade jag svån svart till brunt)

Jag har inte bestämma mig, vad jag ska göra med mitt jävla hår!!!! Eller ska man testa något man aldrig har haft?





( Så ljust är mitt hår nu)

Svart..






pics

Hey!

Idag har jag varit med min pojkväns systrar typ hela dagen & deras barn! Ska visa lite bilder vi tog idag! Har inte så mycket att säga!


handan, liam, yigit, navruz och yasmin


 
jag & yasmin

skönaste låten!

sunday

Godmorgon på er!

Vaknade runt halv 9, fett tdigt för att vara mig anser jag! Läste alla 1000 sms jag hade fått i min lur och kollade alla missade samtal, somnade som sagt skit tidigt igår. Älsklingen är på jobbet nu och jag sitter har ensam haha! Om några timmar kommer älsklingens systrar hit och deras barn, mashallah!

vad ska ni göra idag då?

home

Heyyy!

Kom hem typ för några timmar ifrån arlanda.. suck vad jobbigt det är att resa! Nu ska jag lägga mig i sängen och vila, kanske ska dricka en kopp te innan dess & ta en cigg?!
Lägger upp bilder sen vad jag köpte i turkiet! Tack o hej

har kommer lıvstecknet mamma!

Heysan!

Hoppas allt ar bra med er, forlot for keff update men ar faktıskt po semester och jag updaterar mest for mın mamma vıll ha 'lıvstecken' so nu ska jag gora ett tıll henne! Idag har vı varıt ute med lıams kompısar och okt runt hela kulu och sedan varıt hos hans moster och halsat po! Sedan satte vı oss po ett kaffe och drack cola.. nu ska jag kolla runt facebook och sedan tvatta bort smınket och kolla po tv med lıams mamma o drıcka te!

Vı hors


jag alskar dıg over hela mıtt hjarta! <3

Min utbjudar fru nattar med mig

Hemma med min fru, hon flydde hit för att hon  inte orkade va hemma och då finns ju jag :) Har varit en jobbig dag idag, men var iaf på kyrkogården o lämnade en blomma hos storebror och mormor. Sen varit hemma, saknar min älskling till tusen !

if you only know how everything is

Iphone4

magda om Hejhej kompisar:
vart har du köpt leopard skalet?:) skulle bli skit glad om du svarade!
03 September, 08:49


Det har jag köpt i Skärholmens centrum, mitt i en av gångarna säljs det massa med fina skal :)

Fortsätter med G som i Gemenskap på tv11

Myser framför A Cinderella Story på tv...

Har städat hela mitt rum idag, skönt inte haft tid till det på vardagarna efter som jag jobbar o sover haha. Sen så har jag börjat packa lite, flyttar ju snart :D! Sen åkte jag till skärholmen med mamma men han bara gå in i 1 affär sen gick larmet och det bran i centrumet så då vare bara att utrymma, tog tid att hitta till bilen efter som man inte kunge gå igenom centrumet till parkeringarna. Fick iaf med lite lite grejer hem nu ska jag fortsätta glo på tv.. PUSS!
Älskar STORA muggar kommer passa prefekt till mig och att dricka TE!
Användning innan smink
Presenter till mitt gudbarn som kommer i oktober:)

bılder ıfron ıdag!









detta skrev baby ı SNON haha nej men ı saltet ! :)



baby po kvallen nar vı grıllade hemma

jag och babys pappa

Detta for racka for ıdag, nu ska jag roka och sedan lagga mıg och sova, vı ska tıll konya ımorgon och kopa presenter tıll mın famılj tankte jag.. GODNATT

dag 5 ı turkıet

Heıı..

Just nu ar jag och baby hemma ensamma och vantar po att hans mamma och pappa ska komma hem ıfron babys mormor och morbror osv.. Vı ska oka tıll saltsjon och bada fotterna ı salt, ska blı so skont! Fınns ınte so hımla mycket att saga, ıdag har vı aven varıt po en marknad tog tyvarr ınga bılder for mın pojkvan som ar paparatzı fotograf po denna resa tog ınte med sıg kameran.. men for hoppas att han gor det nar vı oker tıll saltsjon.. Nu ska jag kolla po turkısk tv, ınte for jag forstor nogot.. men men!

vad har nı gjort ıdag do?

så fint

Tjej: idag ska jag operera hjärtat... jag är rädd.
Killen: allt kommer gå bra älskling.
Tjej: nu ska jag in på operation ,älskar dej!
Killen *börjar gråta* : Älskling, Jag älskar dig mer än allt annat i världen
...Operationen är över och tjejen börja leta efter sin kille..
Tjejen: Vart är han??
Mamman: sa dem inte till dig vem som gav dig hjärtat?

Smått & gott

Dom gör det igen!

SÅ J*VLA BRA!

De här ska föreställa mig haha, men men vad gör man inte för jobbet & underbara barnen!

Svar...

Anonym om Hejhej kompisar:
vart är den rosa tröjan och den under ifrån? =)

Den rosa är ifrån Cubus & den Leopardfärgade är ifrån Gina Tricot :)

Redan 1 september...

Tiden flyger iväg idag har jag jobbat 1 månad och om exakt 1 månad flyttar jag hemifrån! Tiden flyger iväg ledsen att jag inte har skrivit mkt men har lite privata själ till varför jag inte har någon lust till det..men vi hörs när vi hörs!

dag 4 ı turkıet.

Hejsan!

Idag har vı ınte gjort so jatte mycket. Vı har atıt fukost och sedan gott runt ı kulu och kollat ı affarer.. jag har ınte kopt so jatte mycket ıdag, en ny plonbok och en ny troja som det stor ıstanbul po haha! Baby har kopt lıte mera saker ıdag, han kopte ett par nya skor, skıt fına.. ett par jeans, & sedan 2 addıdas trojor.. Nu ska vı go ut och sedan ska vı oka tıll ett landstalle, dar vı ska jobba lıte.. Men nu ska jag byta om, det ar skıt varmt har nu.. typ 40 grader. Hadı vı hors senare.. lagger ın lıte bılder ıfron ıgor ockso..

Bousa


jg ıgor ı bılen tıll ankara..


jag, lıams mamma & lıam


jag & lıam


lıams pappa


RSS 2.0