Ison & Fille - Vi Var Barn Då (feat. Aleks)

Mot skolan

Är nästan helt klar, ska röra mig om en halvtimme mot skolan. Idag ska vi skriva lakanen till flaket, WWEEIIII!!!! Nu är det inte lång tid kvar tills jag tar studenten!! Men ska se ifall ja får några bra bilder, så ni får se ikväll! Puss!
Det vackraste en pojkvän kan säga till sin flickvän är, nästa tjej jag någonsin kommer att älska på denna jord kommer att bli vår dotter...

Vi är dåliga som fan

Ingen av oss har tiden till att hålle er uppdaterade hära, tyvär! Men det kommer ha tålamod :)
Ska ändra om designen iaf...

HUHUHUHU

Im sorry för jag inte har skrivit på några dagar, men har inte mått så jätte jätte bra! Har nämligen haft mitt livs värsta mensverk, det är sjukt :( Nu mår jag väl hyffsat. Ska börja tagga till skolan snart ska antagligen åka tillsammans med min turk eda, men hon är ju skit seg! MEN VI HÖRS SENARE...


6 DAGAR KVAR, KAN NI FÖRSTÅÅÅ????

Nu har jag gjort min sista uppgift någonsin i Gymnasiet, så skönt!Nu väntar jag bara på den stora dagen, snart snart!

Grattis till min storasyster som fyller år idag, hoppas du får en underbar föddelsedag. Älskar dig massor syster!
Fixar mig och ska iväg på två jobb intervjuver idag, hoppas det blir bra! Igår gjorde jag det sista i skolan, ska gå 2 dagar till sen invänta den 9 juni. Emelie tar ju studenten om exakt 1 vecka, snart snart älskling!! Ska bli så sköönt att slippa skolan...

svar på kommentar!

frågan löd såhär!

Hejsan!
Jag skulle behöva lite hjälp. Jag och min pojkvän har varit ihop i 10 månader på fredag, och idag ska jag in och köpa något åt honom till det. Men vad ska jag köpa ? Det är så himla svårt. Han har rätt dyr parfym, så jag funderade att köpa deodorant i samma. Men är det typ dumt, eller kan man ge det på 10 månader ?? :) Jättetacksam för svar
!

svar: Hejsan Emma, jag tycker inte du ska köpa en deodorant. Alltså visst det kanske är roligt för vissa killar, men jag tycker du ska köpa något som symboliserar er tillsammans?! Då vet jag ju inte vad som just symboliserar er. Men hoppas ddu förstår hur jag menar?! :) lycka till. Kram Emelie

dagens hyllning!

Måste bara göra ett inlägg om denna person, det är en person som alltid finnas där när man behöver honom! Han har nog aldrig svikit mig, han är otrolig! Till och med idag räddade han mig. Du betyder så otroligt mycket för mig, kommer alltid göra det också! Fick tårar när du hjälpte mig, du förstår nog inte hur glad jag blev och lättad på samma gång! Ännu en gång, tack för du finns Saam Fawzi ♥

shokran l2no ente mawgod fi hayati

home from wooork

Shoo folket!
Kom hem ifrån jobbet nyss, det var ganska chill idag ändå! Ska städa lite och sen hoppa in i duschen, det blir väl min dag det! 

Dagens humör: Glad faktiskt!
Dagens borde: Diska, städa rummet & duscha
Dagens frisyr: Plattat rakt hår! :S
Dagens smink: Naturligt bara sådär!
Dagens klädsel: Leggins och Linne
Dagens favoritlåt: Alla med Carol Samaha just nu faktiskt!
Dagens planer: Diska & städa upp här hemma
Dagens vill ha: Att min älskling ska komma hem!
Dagens längtan: Egypten och min älskling!
Dagens beroende: CIGG & COLA
Dagens tråkigaste: Städa
Helgens bästa: Mysat med älsklingen


R u n t O m k r i n g

G Punkten ft. Hoosam, I-Smile & Riffo - Runt Omkring

Godmorgon sunshine

Färdigfixad, ska iväg med två tjejer ifrån klassen till en ungdomsgård för att fixa klart de sista i skolan efter som våra betyg sätts på Onsdag, så sköööönt! Sen ska ja iväg och handla och börja baka efter som jag inte han det igår eller snarare orkade inte! Puss på er!!

söndag = jobb

Godmorgon!

Hoppas ni får en as skön söndag, vet ni vad jag ska göra?! JOBBA! Men har väl inget bättre för mig heller för min älskade pojkvän jobbar också! Jag ska ta en cigg nu efter frukosten och sedan ska jag fixa mig! men ville bara liksom säga hej till er alla!


detta vad jag igår, vad tycker ni om bilden? :)

Keff uppdatering

Ledsen för keff uppdatering från min sida, varit så mycket bara! Var ju som sagt och gjorde min 3dje tatto i torsdags och Emelie var med mig! Smärta men blev riktigt nöööjd! Sen har jag slappat och vilat men fortfarande trött...bläää! Sitter och kollar på Unga mödrar, lyssnar på musik och det blir nog så min kväll slutar faktist!
Godnatt!

3dje tatton gjordes i Torsdags, riktigt NÖJD!

O s s

Vi bryr oss om de som ignorerar oss, glömmer de som tänker på oss, sårar de som älskar oss, och tänker på de som sårat oss.

hel dag på stan med eda

Shulululu!

Kom ungefär nyss hem ifrån stan, varit en lång dag på stan med min favorit turk. Tack för allt babe! Sedan åkte vi till rållis med Hawkar ( Edas kille ) och hans kompis Fiddi! Nu är jag hemma med min älskling och ömer & sedan hans super gulliga son. Min pojkvän lär honom GTA, fyskäms! Nu ska jag snart gå till centrum med älsklingen och köpa en sak.. men vi får se om jag orkar gå ens!

facelook




notera dock mitt hår idag igen, vet abolut inte vad jag ska göra åt detta! Blir väl fram med platången nu, förlåt eda om du får vänta lite men mitt hår, gaaah! Ser även nu att vädret börjar svika, vad fan ska jag ha på mig då?! Eda ring mig nu nu nu, haha! Men nu måste jag jalla jalla lite så inte turken får vänta i 1000 år, not snällt av mig då. Bousa

stan med eda snart

Hejsan!

Skriver ett skit snabbt inlägg nu, för batteriet på datorn kommer dö! Ska fixa mig nu och sedan ska jag möta min underbara turk Eda för att tagga in till stan och göra absolut inget. bara ta de lungt! Men vi hörs senare. puss


Yigit, världens finaste människa! HAN ÄR SÅÅ FIIN! <3

sötnosar!


Baby yigit & Älsklingen liam sitter i donken!

Seninle ilk defa



Kom hem för ett tag sedan ifrån stan, fick galet ont i magen så vi taggade hem. Nu är vi bara hemma i sängen och tar det lungt! Hoppas ni har haft en trevlig fredag hittils iallafall... Bousa

ilands problem med håret!

Nu drar jag och älsklingen in till stan för att käka middag tillsammans, det är ju trots allt fredag och den ungen ska jobba hela helgen så vi måste hinna umgås någon gång inte sant?! Alltså en sak måste jag klaga över, mitt hår! Det är stort lockigt, ruffsigt och brunt?! Det är exakt tvärt om vad jag vill ha, jag vill ha.. platt, oruffsigt och SVART, när lönen rullar in är hårfärg det första jag ska införskaffa! :)



spana in mitt hår liksom, som en jävla svintoboll på ena sidan! GAAAH blir skit sur! Nu ska jag rycka tag i min älskling som sitter och spelar GTA... vem uppfann GTA!? Men vi ses senare dåra.. puss

NYDUSCHAD AND FREESSSSHHH

NY DUSCHAD OCH FRÄSH

vikte in alla kläder i garderoben, blev typ lika svettig efter det igen. Det är fruktansvärt varmt i denna lägenhet! Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem, vill mysa med honom lite så han får vila -.- och sedan så ska jag väl få med honom ut. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!


jag just nu i min säng och med värsta turbanen på huvudet! ;)

ana ba7ebek - paradise ( tolga ) feat. Sken One



Underbar låt, gillar flowet liksom haha -.- försökte låta smart där da!

varit i tvättstugan hela förmiddagen

Hejsan alla snygga!

Förlåt om jag inte updaterat, men haft fullt upp i tvätt stugan nu på morgonen! Nu ska jag hoppa in i duchen för jag är svättig plus så har jag merre haha! Sedan blir det städa lite i lägenheten och vika ihop alla kläder osv sedan ska jag tvinga med min pojkvän antingen till kista eller stan beroende på hur trött han är efter jobbet, men jag tänkte inte sitta hemma HELA dagen nä det är fredag, never! Nu ska jag börja rycka tag i mig själv, ska hoppa in i duschen nu! Ska lägga upp en jätte skön låt i nästa inlägg, för er som kan arabiska & TYSKA tror jag det ä -.- rätta mig om jag har fel, men tror det är TYSKA!?

Men jalla bye bye, vi ses senare dåra?! BOUSA

( PRÖVADE ÄVEN MIN STUDENTKLÄNNING, DEN VAR UNDERBAR IM SOO HAPPY )

diggar bilden på min älskling ( jag i bakgrunden )

 

GÖDMÖRGÖN!

Godmorgon på er alla!

Vaknade för en stund sedan, trött och det är balle väder! Idag ska jag med min kusin till tatuerare för hon ska tatuera sig! läskigt! Måste typ ladda upp för det kommer ta 3-4 timmar eller vad hon nu sa! Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Carol Samaha hon är så galen och chattar med min kusin och Hashim på facebook!

Nu ska jag väl chilla lite här sen fixa mig, puss o kram kram kram!

K ä r l e k e n

Kärlek är precis som ett gummiband. Båda två måste hålla i det för att det ska funka. Släpper den ena, kommer den andra som höll i bandet få känna smärtan.

Carole Samaha - k7allik be7alak



Så underbar låt att jag dör!

onsdag

Goood Mooorgon!

Vakade för ett tag sedan, har pluggat lite och sedan fixat mig och sprugit runt som en galning och leta efter min nyckel sedan får man sms av min underbara pojkvän " JAG HAR DIN NYCKEL, HUR SKA DU LÅSA DÖRREN" Men det löste sig. Nu ska jag iallafall bestämm vilka kläder jag ska ha på mig idag och sedan ska jag väl dra till skola och ha prov & redovisa projktarbete för 2orna! MYS & after that i will go to work.

VI HÖRS SEN!

Mussiiiqqaaaa

The sun is shining, this will be a good day



Ingen tid fans för mig igår, va i skolan hela dagen sen a jag hemma med min fru och Storstädade halva lägenheten åt mamma. Sen kom min älskade systers son på besööök, ÅHHH så stor han blivit min ögonstnen! Sen blev kl mkt. Men idag är det studiedag för mig, skönt med att slippa skolan 1 dag, men nu ska ja fixa mig ska mot brb och träffa killen sen vidare och jobba i eftermiddag.


Min 3dje tatto på g...

my day

Shoo!

Kom hem typ nyss ifrån jobbet/skolan och tänkte köra en snabb update! Jag ska sätta mig och plugga nu medans min pojkvän sover, måste även äta någon -.- & hoppa in i duschen.. mycket på G! Imorgon är det skola/plugg.. samma sak på onsdag, sedan är jag ledig fram tills på söndag då det blir jobb igen! Måste bara säga en sak: JAG TAR STUDENTEN OM 15 DAGAR... mashallah mashallah säger jag bara! Nu ska jag plugga lite & sedan blir det dusch och sleep i think?!

Bousa

Ny tatto på g & sweet dreams

Jag har väldens bästa kille, vill ju göra en 3dje tatuering. Har redan två st, och det är som folk säger när man gör 1 vill man göra flera. Så nu till slutet på veckan blire nog till att göra min. Så jag fick en tidig student present, så han betalar den! Underbaraste och bäästaste, bättre student present får man faktist leta efter!



Men nog om mig nu och att jag är lycklig, ska sova nu skola imorgon blä blä blä, så godnatt på er ska krya ner i min säng och kolla på film och messa med älsklingen!


Next take a long nice hot bath...

Student låtar & massa texter

Dom senaste 3 timmarna har jag laddat ner massa låtar som jag och min klass ska ha på vårat studentflak, jag tog ansvaret svider lite nu i efterhand efter som det va jätte mkt att göra plus jätte mkt ansvar, men det kommer bli GRYMT den dagen! Har skrivit ner en massa texter som man kan skriva på lakanet som hänger på flaket tror ja skrivit ner 20 st, hoppas de blir några bra iaf! Men tänkte att ni skulle få lite musik tips efter som våran sommarlista som vi ska ha på FLAKET är nästan bara PARTY låtar, så BJUDER jag på listan som jag och min klass har gjort!
Det blev 45 låtar....
Tom Boxer ft. Antonia - Morena My Love
David Guetta – Memories
Eric Amarillo - Om sanningen ska fram
Pitbull - Hey Baby
Black Eyed Peas - The Time
INNA - HOT
Stromae - Alors on danse
Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch
Pitbull ft ne yo give me everything
Alexandra stanova mr saxobeat
Lamfao - party rock anthem
Black eyed peas i gotta feeling
Don omar danza kuduro
Medina hoodsfred
P-square do me
Petter baksmälla
Chris Brown – Yeah
El Futuro - Advance Patrol - 'Faltas Tu'
Fuego ft Pitbull. Omega Mi Alma Se Muere Remix
la despedida remix 2011 exclusivo daddy yankee ft toni dice
Omega - Tu Si Quieres  Tu No Quieres
Plan B ft Tony Dize solo
Italo Brothers - Stamp On The Ground
boom boom boom boom- Vengaboys
Magnus uggla- Kung i baren
SUMMERCREW - VI HAR TAGIT STUDENTEN
Eddy Wata - I like the way
Gyllenetider- Sommartider
coconut tree - mohombi
first time - sunblock
skaka på stjärten - fronda
mr mysterious - vanessa amorosi
bumpy ride - mohombi
ella ella - don omar
taboo- dom omar
tonight im fucking you med enrique iglesias
taio cruz- dynamite
Freddie - Glider i Sommartider
Charlie - Mamma Stolt remix ft. Mbma & Calle P
Markoolio - ingen sommar utan reggie
Medina - magi
Cee Lo Green - FUCK YOU

Det blev 45 låtar....



Tom Boxer ft. Antonia - Morena My Love
David Guetta – Memories
Eric Amarillo - Om sanningen ska fram
Pitbull - Hey Baby
Black Eyed Peas - The Time
INNA - HOT
Stromae - Alors on danse
Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch
Pitbull ft ne yo give me everything
Alexandra stanova mr saxobeat
Lamfao - party rock anthem
Black eyed peas i gotta feeling
Don omar danza kuduro
Medina hoodsfred
P-square do me
Petter baksmälla
Chris Brown – Yeah
El Futuro - Advance Patrol - 'Faltas Tu'
Fuego ft Pitbull. Omega Mi Alma Se Muere Remix
la despedida remix 2011 exclusivo daddy yankee ft toni dice
Omega - Tu Si Quieres  Tu No Quieres
Plan B ft Tony Dize solo
Italo Brothers - Stamp On The Ground
boom boom boom boom- Vengaboys
Magnus uggla- Kung i baren
SUMMERCREW - VI HAR TAGIT STUDENTEN
Eddy Wata - I like the way
Gyllenetider- Sommartider
coconut tree - mohombi
first time - sunblock
skaka på stjärten - fronda
mr mysterious - vanessa amorosi
bumpy ride - mohombi
ella ella - don omar
taboo- dom omar
tonight im fucking you med enrique iglesias
taio cruz- dynamite
Freddie - Glider i Sommartider
Charlie - Mamma Stolt remix ft. Mbma & Calle P
Markoolio - ingen sommar utan reggie
Medina - magi
Cee Lo Green - FUCK YOU

you're the best part of my day


You're my sweetheart and I'm so glad that you're mine, you are one of a kind and... I don't want nobody else, With you i have everything. You know I care for you, you know that I'll be true, you know that I won't lie, you know that I would try to be everything you want. Baby, you're the best part of my day

Ha alltid ett öga bakom dig

Mmmm...♡

fuck vädret!

Idag är det söndag och söndag innebär ångest och slapp dag & det blir ju inte bättre för att det regnar liksom -.- suck. Jag & älsklingen vaknade idag utan väckar klocka, vi låg i sängen ocg kollade på lite lägenheter, vi leter som sagt efter något eget, inshallah vi hittar något! Men sedan så ringde min pojkväns chef till honom och bad honom komma och jobba, ÅNGEST! Nu är jag ensam hemma med min pojkväns morbror och hans barn! Ska väl helt enkelt bara chilla och plugga lite inför omprovet på onsdag & sedan kolla på lite inpirations bilder för en håruppsättning som jag ska göra imorgon, om jag hittar något ballt så lägger jag in dom senare på bloggen.

You have done so for the last time, so fake, I leave you and move on!

The Lazy Song

Ont i huvudet, trött och sliten

Igår vare Eurovision tillsammmans med brudarna. Svergie var ju så nära va fan, men men det är ändå bra 3dje plats inte illa! Nu ska ja sätta mig och fixa ihop musik till Student flaket, mindre än 1 månad kvar nu...

this is for you bitch!

Hellu i alla stugor -.-

Nu har jag och älsklingen slitit häcken av oss och städat hela huset, duktiga! Han är nere och hämtar tvätten och jag passade på att blogga då! Sitter här i vardasrummet och kollar på turkisk tv, förstår faktikst INGET! Men men, jätte fint språk iallafall! När älsklingen kommer tillbaka med alla handdukar så ska jag hoppa in i duschen! Sedan blir det chillpill med älsklinge!

Jag måste skriva av mig ang en sak som stör mig grovt mycket! Det finns en tjej i min närhet eller ja, hon fanns nu är hon som luft för mig. Hon leker fett ball, men en sak ska du veta gumman att sanningen kommer alltid fram i slutändan! Saker som du behöver veta för att gå vidare i livet och inte göra samma misstg mot någon annan för jag tålde detta i ett ganska bra tag, men nu tappade jag tålamodet!

1. Du ska fan heller inte snacka om dina vänners pojkvänner, okej en gång men inte varje gång man ses!
2. Du ska inte heller snacka skit om våra gemensamma vänner, för jag kommer gola så är det!
3. Detta är det viktigaste, håll dig till fucking sanningen!

DU GÖR MIG GALEN MED DINA LÖGNER OM DIN SLÄKT OCH DIN FAMILJ. Jag tror heller inte att dina vänner iframtiden skulle uppskatta om du byggde upp en falsk bild av hur du lever, för sanningen kommer fram till slut och sedan när jag sätter dig på plats kallar du mig hora?! Hjärtat, så ligger det absolut inte till. Jag ska inte säga något dumt nu, men du ligger nog närmare att vara hora än jag! Men det var detta jag ville säga till dig och jag vet att du kommer läsa detta för du stalkar mig hela dan varje dag. Men ta hand om dig, och snälla kom inte tillbaka och hunda efter mig, för har redan en hund behöver inte en till!

Bousa

städlördag!

Min pojkvän sover fortfarande, snacka om trött kille! Själv ska man börja göra lite nytta nu, ska städa köket & när älsklingen vaknar ska jag städa hela vårat rum. Klockan 4 har vi tvättid också, så måste gå och tvätta! & sen ska jag även ta en dusch så man känner dig fräsh också! Sedan får vi helt eneklt se vad dagen har att bjuda på?!

VAD SKA NI GÖRA IDAG?

Godmorgon...

Vaknade för en stund sen, låg och messa lite med älsklingen men nu är jag uppe! Inte sovit bra alls, hostan jag har tar död på mig! Idag blire att kolla på Eurovision och se vem som vinner, man hoppas ju att det ska på bättre för Svergie iår! Ska se den hemma hos min Fru, med en tjejkompis! Hörs senare, måste vakna till nu!

mitt första inlägg i den gamla bloggen!

GODMORGON!

vaknade nyss nyss nyss, förstår inte varför jag ska ha sånna problem att sova ut på helger -.- Iallafall nu sitter jag här i köket i min ensamhet. & Jessica bloggen var jätte jätte fin! :) you are so duktig haha!

Ni förstår inte hur roligt det känns att öppna upp en blogg igen med min älskade kusin, vi hade så roligt förr, önskade jag kunde läsa vad vi hade skrivit o allt sånt.. men men vad ska man göra! Nu kommer det nya och fräsha tag! Idag är det lördag, det innebär "städdag" för mig och min älskad pojkvän & sedan får vi se vad som händer ikväll, maybe bio or something?!

/ Emelie

Godnatt

Bad min sega Emelie logga in o kolla hur allt ser ut o så men hon är trögare än trögast. Drar och lägger mig nu har haft en underbarkväll och pratat massa med Storasyster & "lillebror". Men en upp o ner dag, sooov goott!

Texten är så grym..älskar, älskar!



Systra mi te amo ♥

Våran syskon relation har varit upp & ner men de senaste 2 åren har vi nått som vi aldrig har haft! Du förstår mig, du kan läsa mina tankar, du ser på mig hur jag mår hur jag har det. Jag kan prata med dig om allt, och du förstår och det stannar hos dig! Du är världens bästa storasyster, du & jag bräcker världen!

Tillbaka till något gammalt som vi ska göra något nytt av

Vi hade en blogg tillsammans för 2-3 år sedan, gick faktist jätte bra för oss då. MEN idiot som jag är så raderade jag den, snorunge och ganska omoget av mig! Men efter myckt tänkande så drar vi igång igen, samma namn samma personer men äldre, men fortfarande helt sjuka i huvudet. Läs & njut om allt vi har att erbjuda...


Svaga människor

Det är bara svaga människor som vänder ryggen åt saker de inte klarar av

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0