jobba jobba

Godmorgon!

Vaknade nyss, lite stress eftersom jag ska gå hemifrån om ca en halv timme! Måste fixa mig och så! Ska ju ha mitt första pass efter semstern nu, funny! Iallafall igår så var vi på nivå med tjejerna ett tag jag och älsklingen och sedan så taggade vi hem!

Idag börjar ju ramadan, ville fasta men har min fucking mens så i cant! Men men.. vi får se när den e över!
Ska ni fasta, om inte varför om ni är muslimer då alltså! Puss

Utgång på ingång

hälsa till satan vi hörs

JAG ÄR TILLBAKA, haahahaha

Haft världens bästa vecka!!!!!

dagens låt!

boktips, rekommenderas starkt!

Godmorgon mina små grisar!

vaknade för en stund sedan, orkade verkligen inte gå upp så jag la mig i sängen en stund och läste en bok som jag börjat läsa på, eller läst klart rättare sagt! Den heter " varför gråter inte Emma " den är så hemsk! Ni kanske har hört talas om mordet i Arboga?! Ja, de handlar om det, man får följa utredningen och hur Emma ( barnens mamma som blev mördade av Emmas pojkväns svartsjuka ex ) den är sorlig men ändå spännande! Rekommenderas starkt faktiskt


max & saga, barnen som blev mördade av sin stvypappas ex! Max var bara 4 år och Saga var 2år.


bokomslaget! läs den!

Iallafall nu ska jag städa köket och försöka väcka min prins som ligger och sover, önska mig lycka till haha!

ifrån liam, önskar er en riktigt trevlig sommar!




här är en bild på lilla mig, enjoy it!

sitter med älskling på balkongen!

just nu gör jag en update ifrån ballen liksom! Vi sitter här och myser fast just nu så pratar han i telebobo så jag får vara social med bloggen istället! Tog nyss några onödiga bilder haha! LOOK!


hejhej

drar in till stan en snabbis och möter upp älskling och ska införskaffa mig lite nödvändiga saker som hårfäg mm. funderar på att göra slingor, vad tycker ni?! Men nu måste jag rusa iväg. Viii hööörs!

BAJS BAJS BAJS

Tjooo!

Just nu; jag och min lillesyster bakar bullar, får se om det blir lyckat! inshallah. Idag har vi varit i stan och ätit och handlat och sedan hem och nu bakar vi. Har igentligen inte så mycket att säga !

VAD SKA NI GÖRA IKVÄLL DÅ?!

Old favorite

drar in till stan nu igen med lilsis


parlament!!!

Sha sha igen!

Har tråkigt så jag uppdaterar ändå haha! Sitter här och röker min älskade parlament ( en cigg sort ifrån turkiet ) som jag fick igår av min pojkväns kusin! Igår var vi även och kollade på bio, vi såg "julias ögon" hjäälp den var grym tyckte jag iallafall!



Nu sitter jag och lyssnar på Simon Damm - Saknar dina sätt, grym låt!

godmorgon bitches

Godmorgon!

Har igentligen ingen ork till att blogga idag, men tänker ändå slänga in ett litet inlägg!
Idag ska jag sola solarium med lilsis, men innan dess så måste måste jag städa lägenheten, den e katastrof! Och min syster är on her way off to kista och ska möta en kompis. Efter det blir det kolla i affärer och sola. Iallafall, plus så har jag funderat lite ang tatuering som jag säkert nämt i bloggen innan! Har bestämt mig! Jag ska skriva en text på arabiska i nacken! Texten kommer upp senare!

Vi hörs senare eller imorgon då?!
Bousa

En vän är någon som låter dig ha total frihet att vara dig själv

Du är så bra, åren har gått men vi står fortfarande brevid varandra! Jag älskar dig kusin och kommer alltid att finnas vid din sida! Avensjuka och falskhet kommer alltid att finnas i den värld vi lever i men du & jag ska köra vårat rejs och komma till våra mål och vi ska stötta varandra igeom de till tusen! Älskar dig baby! Du är underbar!
Hahhaha, våran första bild tillsammans!

drar in till stan nu och shoppar med lilsis

shopping today

Godmorgon mina pullor!

Idag kommer min älskade syster till moi, vi ska shoppa shoppa shoppa i både stan och kista hade vi tänkt! Ska möta henne runt 13:00 inne i stan, så måste börja fixa mig snart klockan är ju tjugo i elva liksom!

VAD SKA NI GÖRA IDAG DÅ SNYGGISAR?!

memories never die

ama law e7na m3k letneen, enta mafeesh 3andak albein, 3alashan beya w beeha t7es

my day in words

Home again, miss me?! Nej men var ute med min soulmate idag, först åkte vi in till stan för att lämna pengar till min älskling & sedan till Mariatorget för att käka sushi! Efter det så tog vi en 20 minutare, det var väldigt mysigt! Efter det så åkte jag och älsklingen till Tensta och handlade massor med saker! Mat and stuff!

Imorgon, jag längtar tills imorgon! Då kommer min lillesyster och vi ska shoppa, tills pengarna tar slut haha! Nej men vi ska shoppa och sedan ska hon sleep in my place!

Vad har ni gjort idag?

Älsklings låt

sola idag med soulmate

Godmorgon i stugan!

Hade ställt klockan på 10:00, men kunde inte gå upp då för kunde inte somna igår. Jag var galet orolig att jag skulle röra min älsklings finger så kunde inte somna. Men nu väntar jag på att min kära soulmate felicia ska svara på mina sms för vi ska nämligen ses idag, men hon sover väl eller så är det något fel på min mobil, brukar inte få sms. Jobbigt läge! Anyways vi ska sola idag hade vi planerat och catch upp lite bullshit som hänt i våra liv, har inte sett henne på 1 månad, saknar henne :( Sedan kanske kolla runt i lite affärer, men nu ska jag börja fixa mig lite smått..

Vad ska ni göra idag då?


pics på mig och soulmate, gammal dock men ändå! Loove u

dagens sötnos!

mitt födelsedagsbarn!


mitt födelsedagsbarn, grattis storesyster! Love u <3

tips tips!

Shoo igen!

Håller på att spana in lite bloggar, har hittat en blogg som jag riktigt gillar! Mycket bra grejjer finns i den bloggen minsann! Ska länka den här,men eftersom jag suger på att printa hit o dit, så lägger jag bara upp namnet så får ni klicka er in själva och kolla! http://www.kaffehornan.se/ 

njuter av min redbull & lyssnar/kollar på somaliskmatch utanför fönstret!



Dom har somaliska VM/SM i dont know utanför vårat fönster, sitter och kollar lite, dom har grym musik iallafall! Ska städa köket nu och sedan vika in både min och älsklingens kläder i garderoben! Men först och främst så skall jag dricka upp min älskade rebull! ME LOVE..

" lägg märke till mitt lockiga hår, det har varit så fuktigt väder ute idag, se hur det kan bli. SEXIGT ELLER? "

home from the town

Kom hem ifrån stan nyss! Vi gick runt och köpte lite saker, jag införskaffade mig ett nytt puder, en ny mascara och sedan ett snyggt nagellack! Nu ska i älskling dra och möta sin bror och jag ska vara hemma & tråka as usual liksom! Men men, nu ska jag kolla runt lite i facebook och sedan städa lägenheten lite!

bye

Var inte rädd att ta risker. Det är genom att ta chanser som vi lär oss att vara modiga

بحبك بكل لغات العالم

nästa tvättstugan!

Godmorgon på er!

Vaknade 12:15 helt utvildad, så det var jätte skönt! Men nu ska jag faktiskt ner till tvättstugan! Gud tycker jag spenderar hela min tid där ibland, har ångest för det regnar ute! Vill bara åka iväg någonstanns o aldrig komma tillbaka, visst skulle det vara galet najs! Nu sitter min kusin i Grekland, och njuter vad ska man göra -.- Anyway nu ska jag börja fixa kläderna o så. Men vi hörs när jag är klar! Puss på era skinkor mohaha

7 underbara månader med den bästa

Just nu sitter jag på andra sidan jordklotet och njuter av  Semester, men idag är det VÅRAN dag! 7 månader har jag spenderat med dig och dom månaderna har varit jätte lärorika för mig! Du har gett mig det jag har behövt när jag har behövt det! Du har funnit där & stöttat mig igenom allt!  Handen på hjärtat jag lovar dig jag ska kriga det ska vara du och jag så länge vi har våran kärlek älskling! Att se dig få det där leendet på dina vackra läppar gör mina dagar! Du är så jävla bra kommer alltid att vara din flicka! Jag älskar dig 9999999999999 gånger runt jorden och tillbaka Hayati! // Din Jessie med dig har jag ALLT! Tillsammans med dig är jag stark och tillsammans klarar vi allt! Du & jag är menade för varandra! Du är min sol & du är min ANDRA HALVA!

Våran första bild tillsammans!

Din favorit bild på oss!

Bilden när jag kom hem ifrån Turkiet!

Världens lyckligaste!

Vackra kille!

kärlek!

Du & Jag Omriii!

 

ont i nacken & soon its food time

JAG DÖR!!!!!!!

Ni förstår inte min smärta, jag har så fucking ont! Inatt så knäckte min pojkvän min nacke " inte med flit dock " Men han höll om mig och sedan så vände han sig om och då knäckte det till lite, ouft vad jag har ont ni anar inte! Iallafall, nu håller vi på att göra hamsi ( det är en fisk ) och vi ska göra sallad och lite så, nyttig time for real! Men men, ikväll blir det bara lungt & imorgon blir det en chill dag i stan hade jag tänkt, måste bara hitta någon att vara med, felicia maybe?! Anyways nu ska jag hjälpa min babe och sluta sitta och skriva onödiga saker!


måste bara säga; i just love myself so fucking bad!

i like the drama, but i love your drama!

Home igen i förorten, haha!
Nu ska älsklingen laga mat, och sedan bara chilla hemma! Finns igentligen inte så mycket att säga, jag måste väl hålla bloggen uppe nu när min idiot kusin är i Grekland!

Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

what doesn't kill you, makes you stronger

hellu hellu

godmorgon!
Är hos mina föräldrar, passar på att updatera nu när jag är själv! Idag ska jag ringa några samtal, blandanat till polisen. Som ni kanske har märkt så har det pågått lite bråk med en tjej som håller på som fan! Nu har tjejen lagt upp meddelanden i sin blogg som jag skickat + MITT FUCKING NAMN! Tur att det inte är mitt efternamn som hon har i sin mobil men ändå! Fucking snorunge, blir galen! Så ska anmäla att hon hänger ut en så på internet! Men nu skall jag lyssna på musik och sedan hoppa in i duschen!
Bousa
syster & me

Följ din väg, finn din lycka! Citatet som jag ALLTID använder!

Saknar tiderna med min fru

Uppdatering

Just nu sitter jag i bilen påväg till arlanda! Trött som satan men taggad till tusen GREKLAND here we COME

Efter att ha köört Italien, Turkiet så testar vi vad Grekland har att ge oss! Mot arlanda :)

Jag har tråkiiigt

Jag är redo för Arlanda men resten sover! Så drar i mig en persika, vindruvor och multivitamin dricka

Vacker

I choose to win

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.
ingen i denna värld känner mig så som du känner mig

Mosters ögonsten...

Ison & Fille - Sena Nätter, Tomma Glas (feat. Veronica Maggio)

Sattsare

Sorry men jag har inte så mkt att säga. Idag så köpte jag ett par skor o en ny bikini för jag och syrran o Milton drar till GREKLAND inatt! Så inget bloggande av mig på 1 vecka! Ha det så GÖTT i Sthlm!

mot skogen!

Här sitter man i sin ensamhet idag igen då, men idag är det sista dagen jag bhöver vara själv, för min älskling jobbar inte helgen så vi ska hem till mina föräldrar och mysa! Sitter och pumpar arabisk musik nu, just nu lyssnar jag på Haifa Wehbe - Enta Tani ( du igen ) Den e grym! Nu ska jag fixa mig och börja packa lite, sedan bär det av till skogen, skall bara röka upp min cigg!

ba7ebek ya masr, ya baladi

är inte han typ ÖGONGODIS?

en sak som jag har märkt är...

Att en viss person som jag typ hate leker skit märkvärdig! Lyssna bara på detta, hon har skrivit värsta texten i sin blogg "om någon baxar saker ifrån min sida kommer jag anmäla den personen" yani hit och dit! Ät mitt bajs gumman, det är inte ens du som skrivit dom texterna, det är ifrån låtar och andra personer! I will give u an example,

Feb3adak bat3ab bel donia, wala bafra7 yom.
Feg7iabak ba7seb bisania, terga3ly byom

detta är en text som hon hade lagt upp, vilket är en vers ur nancy ajrams låt - safir HAHA! KILLE ME!

Därför säger jag alltid, jag baxar alltid allt som jag ser att dom inte skrivit, om jag tycker det är bra så why not det är ändå inte dom som skrivit det helt enklelt

godmorgon bitches

Godmorgon!

Vaknade nyss av sms ifrån min man, åh är det inte det bästa som finns att vakna av sms ifrån den man älskar?! ^^
Har nyss tagit min morgoncigg, sitter och väntar på att mina ögon skall vakna! Idag är det fredag, fredag betyder FEST haha nej skojade, ev ska vi hem till mina föräldrar om min pojkvän inte jobbar i helgen!

VAD SKA NI GÖRA I HELGEN?

Så sant

Älskar mitt nya blåa nagellack!

Godkväll

Bada nyss med Milton så nu ligger han och sover, och nu sitter jag hära och har inte lust till någonting. Idag vart jag ute med mamma, mille och älsklingen o handlade lite och så. Sen släppte vi honom för han skulle till Danderyd. Ätit tacos och sitter och funderar på ifall jag ska köpa mig en Iphone imorgon lr inte? Har ju en Sony ericsson Xperia x10 som jag ÄLSKAR! Förutom batterier och så, ska ju inte sälja den men iaf...Kanske lite onödigt med två touch telefoner...Ska iaf kolla på film nu och fundera vidare!

Jag älskar acoustic cover hatar låten, men duger nu!

duschen får vänta! Hittade min baby i frysen!

folk tror dom är något för dom har ett "kändt" efternamn, in my ass!

Varför kommenterar ni inte era pundhuven?!? HAHAH gud vad taskig! Nej men ni besöker men kommenterar inte, why?! Anyway nu har jag gjort kladdkaka till min älskling, ska hoppa in i duschen nu, so im fit fo fight när min pojkvän kommer hem!

Sökte lite på en arabisk hemsida, om efternamn osv! Läste på en gammal kompis blogg för ett tag sedan då hon hade skrivit såhär: Vi är dom enda i Sverige, Egypten och världen över som heter " El Gahly ", ser ni någon som heter så eller tror sig heta det, så är det en wannabe El Gahly-family-member. Så jag ville kolla upp det för jag har för mig att El Gahly efternamnet är ursprunligen ifrån Libanon! Så jag sökte och sökte, tillslut hittade jag en arabisk sida där det stod såhär: Efternamnet El Gahly även släkt med Gahly och Helmy ursprunligen ifrån Libanon, men finns även många släkten i Egypten, Qatar och även Syrien.

Japp, så är det minsann.. man tror att man är ensam över ett efternman, men nopps! Plus att jag känner massor med folk ifrån Qatr som heter Gahly endast och det är släktnamn till El Gahly! FUNNY.

Nej, men nu skall jag hoppa in i duschen, vi får höras senare eller vad tycker ni?!

Grattis Melissa Alan!


Grattis på födelsedagen min älskade Melissa, äntligen 19 år! Du är värd allt fint på din dag älskling!
Seni seviyorum askim!

Nattpoesi

säga baara fuck you!

Some people come into our lives and leave footprints on our hearts, others come into our lives and make us wanna leave footprints on their face.

blir bara äcklad, thats all!

Godmorgon!

Har sovit som en prinsessa, i promise you! Jag vaknade runt kvart över 11 och gick upp för att ta en cigg, men hamnade framför datorn! Igår hade jag och min pojkvän mysigt igen, vi gick till OK och köpte glass ( ben&jerrys) och sedan så satt vi oss ute och åt den & fick även en jätte stor ros av min älskling, skall visa er senare! Idagdrar jag till kista med min älskling ska till optikern, men innan dess så ska jag städa!!

" märker bara mera och mera vilka av mina vänner som är falska eller inte, och vet ni vad?! Dom jag verkligen INTE trodde skulle svika, svek! Fett äckligt med sånna människor runtomkring sig! Får rysningar av sånt jack skit "

kollar på OC

min kära & underbara klass, ni är bäst!

Funderar på att införskaffa mig en sådan...

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen kom hem sent igår runt 1. Var ju på Allsång på skansen sen när vi va påväg hem drog vi in på Grönan och min syster lurade upp mig i Vila musen BLÄ säger jag bara! Några killar som vi hade pratat med i kön sa efteråt att dom hörde oss skrika hela tiden hahaha, hon ska få igen säger jag bara väldigt snart också! Idag blir det utgång för min del, Snaps om vädret tillåter.
Min älskling!
Me and sis
Älsklingen min!
Me and Sis
Vackert
Syster som, syster & me

2 saker till som vi köpte, undra varför vi köpte dom?




så himla gulliga!

shopping


älsklingen köpte ett fint diadem till mig!


boxer kalsonger till min man!


Adidas byxor till min man!


köpte en fin sommrig klänning ifrån gina!


älsklingen köpte vanliga tshirts i olika färger plus linnen!

ska visa två till bilder i ett annat inlägg, håll utkik!

min dag

Godmorgon snyggosar!

Sovit gott?! går hade jag nog den mest underbara dagen man kan ha med sin pojkvän. Jag mötte honom utanför hans jobb igår, vi gick runt och kollade i affärer vi köpte lite kläder osv, ska visa allt snart, OK?! Efter det så gick vi och åt donken, sedan köpte vi glass och efter det så gick vi på bio! Vi är ganska roliga, ingen av oss har sett harry potter, men ändå så gick vi och kolla på den fast i 3D eftersom vi skulle se en 3D film haha! MOBBADE.. Nu ska jag börja fota allt vi köpt, updaterar snart! Puss

Avslutar med en låt!

Edge of Glory

Jag är keff & dålig på att skriva något men jag passar på att njuta varje dag som jag har kvar av min ledighet efter som jag börjar jobba om 11 dagar. Men nu ska jag röra mig mot Skansen med min familj, Allsång iväll för min del allstå haha!

färdig fixat, in mot the town och möta älskling!



citat

Folk säger ''vad är det fina med honom? jag ser ingenting''
Då frågar jag ''har du sett honom med mina ögon


goooodmoooorgon

Godmorgon!

Nej, jag vaknade inte nu -.- jag har varit vaken sedan halv 9, då min pappa ringer mig och vill ha min årsinkomst i jobbet och min arbetsgivares telefonnummer, galen kille som ringer den tiden på morgonnen då jag har semster! Ska snart fixa mig och sedan rulla in mot stan och möta min älskade pojkvän, vi firade 10 månader igår men vi gjorde absolut inget under den tiden, så idag ska vi ha lite tid med varandra. Vi ska gå runt och kolla kläder till honom och sedan käka ute någonstanns om jag inte minns helt fel!

Vad ska ni göra idag då?!

Min favorit favorit favorit, İsyankar

dagens sista inlägg för min del

Detta blir nog mitt sista inlägg för idag för min del, hoppas jessi bloggar mycket mera idag! Jag ska nämligen vara med min pojkvän idag & då blir det nog ingen data utan bara massor med myspys!

NI FÅR HA EN TOPPEN KVÄLL!


min älskade man & jag!

6 saker du inte visste om mig!

* Jag har rökt sen jag var 13 år gammal!
* Jag älskar att sjunga högt på Tamer Hosny's låtar när jag är helt lonley!
* Bråkar med många av mina gamla kompisar för dom e fitt*r, ska jag nämna namn kanske? MOHAHA
* Jag hatar mitt självlockiga hår, vill ha rakt och fint!
* Jag kan dricka hur mycket cola som helst!
* Hatar att göra sånna här listor haha!


gillar denna bild; mitt hår står ut på sidan och jessica ser ut som en "the grudge" i bakgrunden!

Dag 25 - en låt du skulle kunna lyssna på en hel dag utan att tröttna

13:13

Godmorgon!

Vaknade runt halv 12, skönt att sova ut kan man säga! :)
Gick upp och gjorde en macka och satte mig vid datorn och svarade på alla kommentarer! Nu sitter jag inne på faceook & chattar med Nilo, skit länge sen jag snacka med henne kan man säga! Igår var vi ju som sagt hemma hos min pojkväns farbror och hans familj och alla deras släktingar var där. Dom åkte till Turkiet i natt, så vi var bara där för att säga hejdå och så! Idag ska jag tvätta kläder och sedan ska vi se om min pojkvän fått sin lön, om han fått den ska jag tvinga med honom och stor handla, vi har absolut inget hemma!

Vad ska ni göra idag?

Svar på fråga

Svar: Jag färgade mitt hår i Turkiet så lite nyans är därifrån men när jag kom hem hade jag i Hårfärg från Viva Roasted Cinnamon heter denm kostar ca 70 kr förpakningen! Tack så mycket :)

i do what ever i want to do

Heeey!

suttit ute med älsklingen 100 år känns det som, vi satt ute och spelade osv! Nu snart ska vi till hans farbror och säga bye bye för dom åker till turkiet idag eller imorgon, i dont know! Men iallafall, tror detta blir den sista updaten för ikväll, för ikväll så ska jag mysa med min älskling!

Ps. Allah vad människor e dumma, jag baxar exakt vad jag vill & hur jag vill! Om det är din kompis eller inte, i dont care yani! Puss på skinkan!

vissa fall är inte min tysthet tecken på min svaghet, min tysthet är i vissa fall tecken på min självsäkerhet

nyduschad & frääsh

Sho!

Tog nyss ett långt bad med älsklingens badsalt, det var gudomligt skönt & låg och spelade super mario. Nu har jag smörjat in hela kroppen med lotion och satt på mig kläder och nu sitter jag framför datorn och dricker multivitamin och väntar på att min älskling skall komma hem ifrån sin kompis, vilket lär dröja minst 1 timme till så jag får väl plocka lite och sådär. Men men, vad har ni gjort denna söndag än så länge då?! :)



jag just nu, med min turban, säääxiiimami anser jag!

godmorgon

God morgon på er!

Sitter i sängen med älsklingen och han gör lite olagliga grejjer, mohahaha! Och jag ska snart ut i köket och ta en morgoncigg! Igår hade jag och älsklingen en mysig jävla stund på ballen ( balkongen ) med ljus och chips & sedan så spelade vi kort. Nu berättar han sina berättelser om turkiet, it never ends! Gud han e jätte jobbig nu så jag måste nog avsluta detta inlägg nu, för min älskade älskade pojkvän ska göra sina olagliga grejer och då behöver han datorn!

 
älskling

Dag 24 - en låt någon tipsat dig om

JAG ÄLSKAR DIG

Aldrig påstått att vi är normala, kan inte tvinga folk att acceptera oss så som vi är. Men är det något problem då ere bara att vänta ryggen om & GÅ :). Älskar dig baby!

Dag 23 - en låt du förut brukade lyssna på

GODMORGON SUNSHINES

Godmorgon!

Vaknade nyss, var helt slut igår! Nu ska jag upp och tvätta ansiktet och ta min morgoncigg och sedan så ska jag börja städa köket och sedan vårat rum, så det är fint tills min älskling kommer hem! Japp han är på jobbet idag igen! Igår hade jag faktiskt en jätte trevlig dag med min kära kusin jessi, hoppas hon kan lägga upp bilderna vi tog med hennes cam, alltså sjuka! Nej men som sagt, nu ska jag gå upp ur sängen!


bara för att folk älskar min tunga!

Du gör mig stark!

Dricker vin med min själsfrände

Dag 22 - en låt du inte står ut att lyssna på

Sönder tjatad!

hos jessi

Hellu!
Sitter hemma hos pessi, vi ska snart ut igen och träffa en kompis! Och sedan ska jag hem till min sovande pojkvän! Har inte så mycket att säga mer än detta! TACK & HEJ

Fint väder me like!

Hemma med ett mobboffer som ligger i min säng o glor i skolkatalogen haha! Varit runt lite överallt idag, Björkhagen, Gullmarsplan, Tensta,Sumpan, Hallonbergen & nu hemma! Min älskade syster o henns son kommer idag weeeiii! Men nu ska jag ge bloggen över till Mobboffret så hon inte blir sur :)


Luncha med min baby

Sääääxiiiiiii

Black velvet and that little boy's smile

Jag är vaken, man inget kul väder ute! Håller på att sminka mig nu sen ska jag fixa lite med massa papper och Ems kommer och gör mig sällskap! Sen hoppas jag på att baby svarar, o så kanske syrran o hennes son kommer:)!

Bara för dig ska jag vandra genom eld

Vacker kväll....

Va och såg Harry Potter och Dödsrelikerna värd att se ifall man sätt alla andra filmer innan! Sen åkte jag ut till Ina snackade en massa skit med amanda och ina åt middag och fikade. Nu pratar jag med ems i luren!

NÄR KOMMER DU GIFTA DIG?

[x] Du vet hur man kokar kaffe 
[x] Du använder dig av en kalender
[x] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[X] Du tvättar dina egna kläder
[ ] Du röstar
[X] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant 
TOTALT: 5

[/] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[ ] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 1.5

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[/] När du säger att du ska göra något så gör du det
[X] Dina föräldrar litar på dig
[/] Du kan klippa gräset 
[X] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[X] Du pluggar när du måste
[/] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[ ] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 7.5

[X] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt 
TOTALT: 3

[X] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[/] De flesta av dina vänner är äldre än du
[X] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder Internet varje dag
[X] Din garderob har inte rensats på ett tag
[X] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 7,5

Svar: 24 det är väl en lämplig ålder?!

Dag 21 - din ABSOLUTA favoritlåt

Give Me Everything Tonight...

dayman maak " im always whit u "

3id milad sa3id <3


Grattis på födelsedagen Maitham, hoppas du får en underbar dag med massor med kärlek & glädje. Du är värd allt eftersom du är en sån UNDERBAR person.!

tycker synd om er som inte tagit studenten, ingen framtid!

Tycker synd om dom som inte har tagit studenten, men ändå pluggat men hoppat av och så. Det är tragiskt, jag kan erkänna att jag valde fel linje, men jag genom gick dom 3 åren för att plugga grundämnen så jag kan söka vidare. Men det finns ju folk som hoppde av för dom inte pallade helt eneklt eller var trötta på den linjen. Sorry men det är nog det största misstaget du/ni kunde göra. Herregud, ni tror ni ska få jobb om ni inte har någon utbildning?! Nopp, nu för tiden så krävs utbildning till allt och då menar jag allt. Till och med städare krävs utbildning för att bli! Jag är så glad och stolt över mig själv att jag krigade i 3 år och tog studenten, det bästa som jag gjort faktiskt. Funderar på att söka vidare, men skall jobba lite och tjäna lite extra cash innan jag ger mig in i plugget igen! Som sagt, tycker synd om dom som tror dom kan få ett BRA jobb, utan utbildníng!


bästa dagen i mitt liv!
Emelie Noor Hosny

buuuuring

har så jävla tråkigt, help me! Tror jag ska se på film för att fördriva tiden lite, tänkte väcka älsklingen runt halv 6! Tack och hej leverpastej!

elli gai ahla tamer hosny's nya album!

Sitter här i köket just nu, lyssnar på min man tamer hosny's nya album "elli gai ahla " som betyder på svenska typ " det som kommer här näst kommer bli ännu bättre " ungefär! Jag älskar hans nya album, det finns underbara låtar i den, det kan jag lova er! Mashallah! Klockan är halv 3 ungefär, min älskling sover och jag funderar på vad jag ska hitta på? Tror jag ska ta och stor städa köket och sedan så tar jag rummet när älsklingen gått till jobbet!

Men nu ska ni få lite låtar ifrån tamer hosny's nya album! Lyssna och njut!


Sa3edni Ansak "hjälp mig att glömma dig"


3rafet taghyar " jag kunde ändra på mig "

Harry Potter och Dödsrelikerna

Drar ut nu, blir nog bio för min del. Sen kanske jag drar till Barndomsvännen!
PEACE!

Måste va stark så håll huvet högt Mamma ska få se vilket barn hon fött Vi ses på toppen min brooooor..

gormorning swedeeeeeeen

Godmorning Sweden! mohaha

vaknade för ungefär 2 timmar sen av att älsklingen kom hem ifrån jobbet! Han jobbar natt nu på senaste tiden. Nu håller vi på att fixa lunch/frulle kyckling klubbor i uugnen. Älsklingen skall dra till jobbet runt 20:00. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mera, men vi får väl se. Kommer säkertligen blogga mera senare, men nu vill jag bara vara med älsklingen tills han drar till jobbet!

Vi ses!

Jag måste vara stark, jag måste orka!

Ge aldrig upp så länge du har något att ge!

Nu ska jag ta tag i Inas design

Svergie - japan, vindruvor & naturgodis!

mms_img55491 (MMS)

Frågan e vem som vinner?;-)

Ny duschad, nyrakad och känner mig fräsch och håret luktar GOTT!

Ska införskaffa mig min bästavän nu!
Inte min dag idag, så FUCK OFF!!!

Peace

Är det något jag har lärt mig i livet är det att aldrig ta något för givet!

Att man kan förstöra en annan människas liv, då är man riktigt jävla sjuk!

Jag vet hur det känns att förlora den man älskar mest, den som man är uppväxt tillsammans med eller bara inte kände såvärst bra. Spelar ingen roll hur länge man känt en person lr hur ofta man umgås det är alltid en smärta och massa tårar när den försvinner! Tycker allt fler ungdomar dör, de är hemskt! De ska inte hända, ett helv liv framför sig och så är det någon annan som förstör det FYFAN! Kände inte Reber Sharif men har vänner som känner honom, vila i frid där uppe!


Fick nyss hem sista skolkatalog ifrån alla 3 didaktus skolor

Katalogen är gjort som en bok, nice om ni frågar mig!
Framsidan,
Bilderna just från min skola, utspring m,m
Bilderna just från min skola, utspring m,m
Min klass, - Tack för 3 år av glädje, sorg, bråk & gemenskap!

Motherlover

Hatar att vara tjeeeeej!

Har inget att skriva om, mår inte bra helt enkelt! Men slänger in bilder från gårdagens inköp






sköning

Dag 20 - sista låten du har i din iPod/iTunes

fin låt!

Hejsan!

Nu vaknade jag nyss, sitter och chattar med kusinen. Jag har faktiskt inget att blogga om just nu, så ska slänga in en fin låt till er våra söta läsare!

Dag 19 - första låten du har i din iPod/iTunes

Never mind
I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
"Don't forget me," I begged
"I'll remember," you said
"Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead."

drar ut nu!


nu drar jag ut, har dock inte på mig denna tröja, haha! ska ta en bild nu nu som visar vad jag har på mig!



nej men nu drar jag ut! VI HÖRS SENARE

gödmörgön!

Godmorgon snyggingar!

Vaknade nyss, mina ögon är fortfarande stängda men klockan var 11:00 så kände om jag ska kunna göra något idag så är det kanske bäst att gå upp nu! Nu ska jag fixa mig och sedan blir det gå ut i think! Anyway nu ska jag fixa mig, ville typ bara säga hejhej haha!


en bild på min man, så fiiin!

Har inga ord, godnatt!

Jag kan leva utan dom andra som är falska, men jag vill inte leva utan dig!

I'm so glad to be yours
Ingen förstår mig lika bra som du, ingen känner mig på samma sätt som du känner mig!Du ger mig det jag behöver höra just när jag behöver det. Du har gett mig det ingen annan har gjort innan, i mina ögon är du unik! Jag behöver dig , du gör mig hel du gör så att jag orkar. Ibland förstår jag inte att du står ut med mig, jag är inte som alla andra och min personlighet är inte lätt att förstå sig på och framförallt migtt humör är som en BERG OCH DALBANA, men ändå är det just du som står vid min sida och kämpar! Om du bara kunde förstå hur fin du är i mina ögon, om du skulle fatt hur mycket jag uppskattar att det är du & jag. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och hela min själ! Våra studer blir till minnen och vi skapar historia tillsammans för varje dag som går, och så ska det förbli! Det vi två har har aldrig funnits innan, det är unikt ingen annan lik! Utan dig så existerar jag inte! Som jag har sagt till dig många gånger "vet inte vad jag hade varit idag om inte du kom in i mitt liv" Som en räddande ängel, du har räddat mig och mitt liv! Jag är inte redo att släppa dig, jag tänker inte släppa dig du är min finaste ängel som stannar föralltid!  Du är så fin, min älskade! Du & Jag hand i hand, igenom allt som händer!

Ögongodis på måndagar!



Precis fixat klart en blogg helt, nu ska jag fixa fram vattenmelon, juice & något gott sen ska jag lägga mig i soffan och efter som det är måndag blir det ÖGONGODIS för mig! Nämligen Johan Falk - Leo Gaut på tv4 21:30 , eller jag bryr mig inte om honom haha, mer Frank wagner (Joel kinnaman)!


Honungsmelon & vattenmelon, Skruvar & juice

It goes on and on and on and on

Strangers, waiting, up and down the boulevard
Their shadows searching in the night
Streetlight people, living just to find emotion
Hiding somewhere in the night

Allt har en mening men i ett pussel

Dag 18 - en låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på

Someday we gonna rise up on the wind you know 
Someday we gonna dance with those lions 
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin

Ansiktsmask för en bättre hy!

Jag ska ju flytta hemifrån om 2 månader, så sitter o kollar på lite saker jag ska införskaffa!

Vitrinskåp som ska fyllas med glas & lite annat;)

Tänkt att ha i hallen
Ramar där bilder ska in som ja förstorat
Den vita mattan ska in i vardagsrumet!

Ass snygg kudde! Ska minst ha 2

Ska ha på väggen!
Ha på väggen
Sen ere så svårt att hitta saker på internet man ska ju kolla i butiker! Men det får jag vänta med tills i september!

Liam Yasar Teke ♥ Emelie Noor Hosny



låten är till min älskling, du är och förblir den bästa delen i mitt liv! Älskar dig

allah vill se den!

färgar håret

håller på att färga håret nu, ska ha mörkt hår fortfarande, sexigast! Mycket finare än blondt, inget illa menat till er blondiner men tycker det är mera exotiskt eller vad man ska säga med brunt/svart! Själv så ska jag ha mörkt i botten och sedan blir det lite ljusare ute på längderna, så har en 3a i botten och sedan en 4 på längderna! Men är lite ledsen det kom färg på mina favoritbyxor som är ljusblå, bajs! HAHA

VILKEN HÅRFÄRG TYCKER NI ÄR SNYGGAST OCH VILKEN HAR DU SJÄLV?

11 juli

Shululu!

Vaknade nyss, gud jag vaknade int ens till när älsklingen gick upp utan fortsatte sova! Nu har jag käkat frulle och druckit cola! Next stepp är att färga min jävla fucking utväxt, har ju köpt färg här och ska se om den e bra! Men jag har inte så mycket mera att säga, men ska bjuda på lite bilder ifrån när vi var och fiskade för ett tag sedan med min lillesyster & hennes kille haha, skit fula bilder men men -.-


älsklingen & jag



jag, taher och min syster

Tänk på vad du har innan det är försent och du kan förlora det

Sitter på jobbtorget och döööör av tråk! Bara 33 minuter kvar tills jag får gå hem haha! Ska träffa älsklingen idag sen har jag även tänkt att spendera lite pengar....Villa bara höra av mig så ni vet att jag lever! PEACE

Dag 17 - en låt som får dig att vilja dansa

Stå på studentflak i 30 graders värme
och låten är på högsta volym igenom stan
KAN INTE BLI BÄTTRE! FLIPPA URRRRRRR

söndag

Hejsan svejsan!

Kom nyss hem igen, uft vad det var jobbigt att bära alla kassar med heminredning som vi ska ha i rummet! Kommer bli så fint! Nu håller jag på att städa rummet och älskligen bakar kärleksmumms, gud vad han e duktig. TEAMWORK helt enkelt. Jag håller på att vänta på att rummet ska torka, har svabbt det! så passar på att slänga in ett inlägg här helt enkelt.

Finns inte så mkt mera att säga nu än att ha en fortsatt trevlig söndag, för det ska jag! Ska ut och prommenra med älsklingen sen, så fiiint väder ute!

jag & älsklingen ute på nivå för ett ta sedan! love u <3

Next tvättstugan alltid lika tråkiga söndagar!

Lät hon in, lät hon ta Lät mig tro, vad hon än sa

Jag gråter bara i regnet
Super stolt som vill veta vad jag tänker
Baby om det ändå var så enkelt
Varför vill du stå med mig i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet 


Jag och allt, allt jag kan ge 
Vill ej ha mer det är så dem e 
Men ta mig stark det e så jag blev
Litar inte på någon och allt är hennes fel
Men ser de ut som jag lackar nej mer som om jag tackar dej
För jag kommer aldrig mer behöva vara svag

Me and my girls

Nu ska jag ta tag i mitt körkort igen! Varit nära, men nu ska det bli mitt!

Alla säger Shooo

Shoooo, sitter och äter vatten melon just så så JÄVLA GOTT! Små sjuk o de är fan nte kul, idag ska jag tvätta har inga rena klädder. Samt att jag ska fixa klart Inasd blogg design och kanske hinna med 1 till :)

För exakt 1 månad sen så festade jag galet vid den här tiden, vill ta STUDENTEN IGEN!

Ibland vill jag bara koppla bort allt, kunna åka och sätta mig någonstans och bara vara

....

Ta vara på det ni har, man vet aldrig när det är försent...

Nu börjar jag att vakna till liv...

Seg & sliten från igår. Va o grillade med tjejerna, sen kom 2 killkompisar till min tjejkompis. Spelade spel, söp o lite så. Kom hem halv 7 imorse ångeest när de va ljust ute, sitter på en bänk innan jag skulle gå från min tjejkompis då kommer det ett gäng på 30 personer och börjara klappa händerna åt oss o ville att vi skulle vidare med dom haha!
Duschade iaf nyss känns lite bättre, sugen som fan på en cola BURK! Flaska e fan nte samma sak, speciellt när man e bakis! Tror jag ska iväg med mamma snart om jag fattar allt rätt, men lägger upp bilder sen när jag har lagt in dom i datan... :)!
Älskar solglasögon när man är osminkad!

Dag 16 - en låt som fått dig att gråta

Du är med mig nu, men som en ängel!

Musiiiqaaa tagga till för fan det är fredag :)

Swedish House Mafia ♥

Dag 15 - en låt du älskar att sjunga till

Jag har beslutat mej, jag har ställt in mej på
Jag har bestämt mej för att älska dej
Så tänk på vad du säger, älskling
Tänk efter vad du vill



Och kom ihåg vem som har älskat dej
Genom lycka, sorg och smärta
Nånstans långt härinne klappar, ett troget hjärta

Låten betyder för mig!

Låten spelades när jag solade, något jag börjat gilla som inte riktigt är min musik smak...

tvättar + omar w salma 2

Godmorgon sunshines!

Nu är det nämligen så att jag tvättar kläder, ovanligt va?! Och måste ner till tvätten snart och medans kollar jag på omar w salma 2. Jag ska lägga in ett avsnitt till er som inte riktigt vet vad det är, men det är på arabiska så ni kankse inte förstår! Men det är en komedi film, som e galet rolig!

Lilla katten för dig tar av mig hatten

Godmorgon har inget att säga så ni får en låt!

För att få en kvinnas hjärta, måste mannen först använda sitt eget hjärta ...

Jag är seg & trött tror faktist att jag börjar bli sjuk! Ska kolla på "Hilmen är oskyldigt blå" och lägga mig i sängen och prata med älsklingen! Varit lite halv dåligt idag på att vara social här men det kommer! GODNATT!!!!
Min finaste för ungefär ett år sen!

Te quiero mi corazón

Hemma nu, blir bara brunare och brunare något jag gillar! Satt ute med två tjejkompisar och tydligen ska vi grilla imorgon, hoppas vädret är med oss! Min baaabbyyyy har tagit bort sitt hår igen, I LIKE!!! Men nu ska jag ta tag i min tjejkompis blogg design igen samt snacka vidare med älsklingen!

Drar och solar nu

Osminkaaaaaaaad!

Dag 14 - en låt som påminner dig om din pojkvän


Here we go, come with me,
There's a world out there that we should see,
Take my hand, close your eyes
With you right here, I'm a rocketeer

skön låt!

sis & taher kommer idag!

Godmorgon!

Jaha torsdag ida då, veckorna bara rullar på, snart är det vinter igen haha -.- Idag kommer min lillesyster & hennes pojkvän hit till oss och ska sova över & imorgon ev så ska vi hem till dom. Nej men nu ska jag ner till tvättstugan och kolla om det finns några tvättider tills imorgon på morgonen, inshallah!


jag & min lillesyster, kommer ihåg dom tiderna. Denna bild togs exakt dagen efter Fadi hade åkt till Australien, mådde kefft då men men. Gillar den på min syster iallafall <3

Tack alla underbara människor som läser våran blogg! Besökarna bara ökar och ökar, och mer kommentarer I LIKE!

Uppe, har problem med vad jag ska ha på mig idag så blev bara en tunika orkar inte. Har ju tur som åker bil till
Jobbtorget! Hörs när jag är hemma, ska ni göra något skoj idag? HOPPAS EMELIE HÅLLER BLOGGEN UPPDATERAD, HON SUUUUGER på det! PUSS!

Det sägs att man ska vara stark när man är som svagast för då tar allt en vändning, men om man inte är stark då vad händer då?

(Osminkad men de bjuder jag på! ÄLSKAR når håret är nytvättat!!!)
Nu ska jag inte röra mera, så jag inte förstör allt jag har gjort om haha! Ändrat stilar lite här och dära, ändrat hedern och lagt till små saker nöjd änsålänge! Ska snart slänga mig i säng och kolla på "Till det som är vackert" Sen blir det sova för mig, imorgon är det sista dagen på jobbtorget JIPPIE!!! Sen ska jag nog iväg och träffa älsklingen!
Ska leta fram nått att ha på mig att jag kan sova längre! Godnatt på er...

Fel på blogg.se de senaste dagarna....

Nu ska jag ta tag i designen hära, bilderna är ju fan 3 år gamla, FUNGERAR INTE! Sen ska jag fixa Inas blogg design, men varje gång jag har börjar har blogg.se fackat ur så hoppas inte att det händer IGEN!

Hemma kväll för min del, så skööönt!

Nyrakade ben, nyduschad, nu ska jag ta tag i mina buskiga ögonbryn! Men innan blir det lite Cola med vatten melon,, MUUMMSSS!!!
Naaam, Naaaammm!!

Nu blir jag vuxen på riktigt! 1/10 då händer det grejer!

Att stryka är fan de tråkigaste som finns, men något jag gjort idag! Lagat mat, ring comhem & Telia, damsugit, städat mitt rum, bara bada kvar. Men just nu sitter jag och kollar Sista minuten resor...hmm lutar mot Grekland lr Bulgarien :)!


Nu vill jag ha solen hela helgen!

Give to those who deserve it, turn their backs on the rest!
Okej...hemma men fortfarande lika jävla trött! Ska Byta lakan i sängen nu, ringa till Telia & Comhem, laga mat, tvätta håret o sen se om det finns något att se på tv! Skönt att de e Torsdag imorgon, sista dagen på jobbtoget sen blir det HELG för min del! Träffade en syo idag och pratade framtiden, hon hittade en skola till mig som låg i Södertälje, inte så långt ju! Där jag kan utbilda mig till  BEHANDLINGSPEDAGOG samma sak som Behandlingsassistent fast med ett finare namn! Hmm något att funder för mig ifall jag ska börja plugga till nästa höst eller ej ?

nu drar jag iväg och jobbar i 4 timmar! BYE


Dag 13 - en låt som påminner dig om en gammal vän

hela masr ( egypten ) ber till allah! MÄKTIGT

fixfix mig nu sedan work work

ShoSho

Har nyss tvättat håret, det var så himla äckligt så jag gjorde det lite snabbt, nu sitter jag med handduk över huvudet och lyssnar på Gyptian - Hold You medans mitt hår droppar i min nacke, bajs! Ska fixa mig snart och sedan bege mig mot tunnelbanan och sedan åka och jobba som sagt, ingen ork men vad ska man göra, måste man så måste man. Det blir ju pengar i slutändan liksom! Nopps men nu ska jag blocka upp lite här i lägenheten och sedan på med smink & kläder! Vi får höras senare antar jag!


en bild på mig och jessica, den tiden vi hängde i södertälje

diss till er som använder nattstad som blogg!

Har funderat på en sak, har varit inne på ett antal bloggar på sidan nattstad. Och alla som har bloggar där klagar på att det är importer som skriver äckliga saker, att det finns tjejer som viker ut sig bla bla, men herregud ingen har tvingat er att vara medlem på den fucking sidan helt seriöst! Jag hade också blogg där, men inga bilder osv. Så det blir tråkigt, därför bestämde jag mig för att gå över till blogg.se, mycket bättre! Så till er alla som klagar på nattstad.se vad fan gör ni medlem där om ni inte ens gillar stället?! -.-



Förstår mig inte riktigt på er om jag ska vara helt ärlig, nattstad är en importsida med kåta människor som sitter och letar efter tjejer, det är så det är bara!
Emelie Noor Hosny

godmorgon

Godmorgon på er!

Vaknade nyss upp, bråkade med älsklingen nyss typ -.- fuck vad han missförstår mig all the time. Nu sitter jag och tar en cigg och dricker en powerking mashallah. & ska in i msn och snacka med en kompis ifrån masr ( egypten ). Idag är det en till jobbdag för min del & ev imorgon + att min syster o hennes kille kommer hit imorgon HAPPY! Hmm, inget mera att skriva känner jag nu dåra men detta får väl räcka antar jag? HAHA


en gammal bild på mig, pallar inte ta en ny alltså!

Tröttast på jorden

Ska till jobbtorget nu, men jag vill SOVA! Jag gillar inte de hära, tur att det bara är 1 dag kvar!!!!

Låten är så bra, texten är så fin och sanning finns i den! ÖRONGODIS!


Det e så kallt här utan dig
men ja har lovat mig själv 
tills dagen ja dör tills ja dagen ja dör
att aldrig falla tillbaks igen 
att aldrig falla tillbaks igen 

Sam-e Vers

ja vakna upp i natt igen och ja kolla på din sida
av vår säng men den var bäddad 
du bruka ligga där så fin när jag kysste dig på munnen 
sa du till mig att du aldrig vill bli lämnad
(Jag älskar dig baby) 
nu har allt det där ändrats jag vet men jag vägrar acceptera det 
ja passerade vårt ställe här om kvällen 
och jag minns du sa att du lever för dagen som en slända 
det va det jag digga mest hos dig baby 
du var det ända som va rätt hos mig
så underbar förlåt mig så dum ja va svensk i sitt sätt 
men temperament som en ghetto tjej
så varje natt vi tjafsade om ingenting 
tills den natten då hon kasta bort sin vigsel ring
och sprang hade gråten i min hals 
för jag visste att det här var sista gången som hon stack
ja försökte väll att skrika men rösten sprack
hjärtat frös för de is´a genom bröstet snabbt 
och jag önska att ja kunde sno klockan 
så ja kunde stoppa tiden dra tillbaks den till vår första natt
du är min största skatt men jag tjänar ingenting 
på att inte ha dig kvar i mitt liv
så jag värmer mig själv genom tankar när vi myser 
men så fort dom försvinner e jag själv o jag fryser 

Det e så kallt här utan dig
men ja har lovat mig själv 
tills dagen ja dör tills ja dagen ja dör
att aldrig falla tillbaks igen 
att aldrig falla tillbaks igen 


Alibi Vers:

aldrig falla igen..
ey har knappt haft i mitt liv men du har tatt all min tid 
jag föll för dig så och du märkte det väl
för du märkte min själ bär mitt ärr från din kniv 
jag blev besatt mina tankar blev låsta
allt för att få dig allt för att nå dig dagen blev natt  
det va blev kallt börja blåsa
men när jag såg dig blev ja varm och jag flåsa 
för din charm blev min död jag föll i en oändlighet
jag fann inget stöd men nu viskar du igen när jag väl blivit frisk
ifrån giftet du gav mig i form av en kyss 
men du spelar på min svaghet och jag spelar med för att va med 
jag velar för jag vet att det drar mig ner men logiken den avled 
och med det tar jag avsked från förnuftet sans o min klarhet
i min dröm tar vi en dans under månsken 
mitt hjärta är stängt men du kommer in som en låssmed
farligt begär försöker stå emot 
för jag har lovat mig själv för mig är du mitt hot
jag dyrkar din aura och skugga så tom jag yrkar på livstid och du var min dom

Det e så kallt här utan dig
men ja har lovat mig själv 
tills dagen ja dör tills ja dagen ja dör
att aldrig falla tillbaks igen 
att aldrig falla tillbaks igen

VART ÄR LIKHETEN?

Vad är det du vill komma fram till? Vi har INTE lika tatuering, ÄNDA likheten är att det är STJÄRNOR!


Där är ritningen UNGEFÄR hur de ska vara!

Här är resultatet!





Tack vare denna tjej på bilderna ovan som jag ville göra min! Relativt lik men mina går mer inåt och är plaserade anorlunda efter som min tatuerare tyckte det blev bäst!

mitt allt!


min älskling, min man och mitt livs kärlek! Jag älskar dig mest av allt!
Med dig känner jag mig alltid trygg och älskad, vi har haft våra problem, men vem har inte det? Du är den bästa och jag kommer allid älska dig! Min man!

galet irriterad nu alltså!

Godmorgon!

Vaknade nyss, håller på att ringa jessica men hon svarar ju inte som vanligt -.- Såg nyss en kommentar i våran blogg där en tjej hade kommenterat att en "brud har jessicas tatuering i sin blogg" självklart gick jag in för att kolla. Hon bruden hade lagt upp en bild på jessica ( fast suddat ut hennes ansikte ) och visat hennes tatuering, sedan så letade jag upp en bild på brudens tatuering, dom är inte ens LIKA -.- palla göra värsta inlägget för någon har en liknande tatuering. Har en sak att säga till dig " tro inte att du är ensam om att ha sån tatuering, det finns många flera än jessica som har en sån " så du kan ju lika gärna passa på att göra flera inlägg om alla! Gaah hatar sånt här, sen sitter folk och kommenterar att hon har copycat, men sötnos jessicas e mycket snyggare än din, din går helt fucked up -.- anyway nu har jag fått ut mig allt!


hennes e 100 ggr snyggare än dig, so fuck off!

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag iväg mot stan, möta älsklingen en snabbis och sedan så ska jag iväg och jobba!

EMELIE NOOR HOSNY

Dag 12 - låten du senast hörde

O amor faz perder encontrar

Dag 11 - en låt med ett soundtrack från din favorit film

Musiiiqaa in my ear

Låten ger mig minnen, minnen tillbaks när man var yngre och trodde att man ägde hela världen och att inget skulle splittra och sära på oss. Nu står vi några år senare, en del är ensama, en del har det gått bra för & en del gick det rent åt HELVETE!

De e nått fackat med att ladda upp bilder "/...men försöker snart igen!

Den som aldrig går vilse, hittar inga nya vägar

Lördag; Emelie kom till mig, vi käkade förkrökade, möte upp rebecka o sen tillslut Hahim. Drog till Nivå där emelies kille var, samt hans kompis. Drack, snackade massa skit och hade allmänt mys! Kvällen slutade runt 7-8 av att alla somnar, GALET nice kväll!
Söndag: Gjorde inte ett piss, käkade bakis mat med Rebecka, möte upp Paula en stund kom hem runt 4 tiden, somna, kolla på film o lite så

Idag har jag varit på jobbtorget heeeeelt i onödan, varit på 2 banker fixat med papper o lite så! Städat, tvättar just nu! Slänger in bilder strax :)

Dag 10 - din favorit låt

Lördagens bilder...Kameran ska med ut oftare så att man kan få mera minnen med bilder!

Lördag fullt ut

Ikväll blir det fiesta för min del, Ems är snart hära och då ska vi käka sen sätta oss någonstans o börja förkröka för att sen dra till stan. Kanske ska träffa älsklingen en snabbis innan men vi får se. Antingen hörs vi inatt lr imorgon! Ha en assbra lördag för det ska vi :D;)

LOVAR ER ATT JAG SKA TA MASSA BILDER UNDER KVÄLLEN/NATTEN SOM KOMMER UPP HÄR IMORGON!

För Kärlekens Skull

Nu är jag vaken och med o matchen! Igår va jag i stan med Ems och Rebecka kolla runt i alla affärer i 4 timmar tror jag...samt käkade i kungshallen. Idag blire utgång för min del, med ems o 2 till. Länge sen så det ska bli NICE! Sitter just nu och äter nachos och väntar på att älsklingen ska ringa!

Dag 09 - en låt som du lyssnade på innan den blev populär

hejsanhoppsanfalleralera

Hejsan!

ville bara dra iväg ett litet inlägg innan jag springer mot bussen som går snart, ska bege mig till märsta för att hämta mitt pass ifrån min lillesyster. Alltså kan inte förstå om de e varmt eller kallt ute, gash! Men men, ikväll blir det väl utgång med vännerna o så. Men nu ska jag borsta tänderna o sen bege mig mot bussen.

TAKE CARE

jag dog när jag såg denna, så sööt!

den finaste som finns!


Det finns ingen vackrare än dig min älskling! Du får mig att le och stå på fötter igen.
Seni cok seviyorum

Dag 08 - en låt som påminner dig om ''din första kärlek''

Hahaha, säger inget!

Timbuktu - Resten av ditt liv

Gillade timbaktu när jag va yngre
sen så slutade jag lyssna, men denna låt fasnar ju...

fredagen den 1 juli 2011

GODMORGON!

förlåt återigen för keff update men igår var jag på grönan med min man, & min syster o hennes kille. Det var faktiskt super roligt, men känner att jag har så ont i min nacke idag och i mina armar. Idag ska jag bara vara hemma och ta de lungt, ska städa och laga mat till älsklingen när han kommer hem. Ohh jag har inget att skriva haha, im sorry!

Men bara för jag inte har något att skriva så bjuder jag på en arabisk låt sålänge!

RSS 2.0