hejhejhejhej

Det var ett tag sen jag skrev här ju, kanske ska ta och börja igen eller vad säger ni?! Faktiskt så saknar jag att blogga men en sak ska ni veta, jag har aldrig tid med bloggen eftersom jag jobbar som ett jävla freak och sen sover jag eller så är jag helt enkelt upptagen! Just nu sitter jag och snackar med min bror som befinner sig i Tyskland och ska komma hit till mig i Sverige, gissa som jag längtar?! Nej men nu ska jag snacka lite med honom och lägga mig i sängen och dö av min sömn!

Pusss

Everything is different now

Tar ett break från allt pga privata problem!

The only people who can hurt you, are the ones that matter most!

Inväntar sista avsnittet och finalen av Värsta pojkvänsakademin

Vill tillbaka, vill göra om allting en gång till!

Dec. 6, 2011

Beviljad Julledighet, Skrev på nytt anställningsavtal idag, så nu har man säkert jobb till 30 Juni 2012!! JÄVLIGT NAAAAJS!!!!! Beviljad ledighet på Fredag så nu vill jag bara ha Torsdag så jag kan lämna storstan ett tag och dra till underbara syster!!!

Someone to love

When you've found someone who makes you happy, can pick you up when you`re sad and respects yours wishes you`ve found someone to love

Aleks - Inte längre fiender

"Aleks debutalbum "Inte Längre Fiender" är en skiva som med sin oberäkneliga lekfullhet underhåller, men med sin känslomässiga tyngd och personliga berättande också minst lika mycket berör. Det är ett soundtrack till de senaste åren i Aleks liv, en ocensurerad dagbok som tonsatts utan musikaliska begränsningar"
Så står det om hans album, så jäkla sant och beröring till tusen 1000%!
Hans röst har det där extra!

Ta reda på fakta innan du dömer mig



Du vet mitt namn men inte min historia

You know my name but not my story!

Favorit från uppväxten

Inget blir som man tänkt sig, förvåningar kommer alltid dyka upp det gäller bara att kunna hantera de!

Jag kan hantera mycket, jag har gått igenom mycket som många andra 19 åringar inte har! Jag bryr mig inte om vad folk säger, tycker eller tänker. Man ska inte dömma utan att ha bevis på att dömma. Hade jag barit yngre hade jag reagerat på ett annorlunda sätt, och säkert agerat på ett annat sätt också. Men det jag hatar mest är att folk inte kan inse och acceptera när dom får höra eller se sanningen ? Öppna ögonen och använd mognaden för dom som har den. Och att folk tar åt sig, är inte mitt fel. Tvingar ingen att läsa eller lägga ner tid på att tänka och reta upp sig!

Tiden går för fort

Tiden går så jävla fort, redan den 5/12....ÅRET ÄR SNART SLUT? Känns inte som det va länge sen det blev 2011 men ändå har jag hunnit med jätte mycket. 2011 skulle bli mitt år, och de blev det också, Tagit studenten, Fått ett jobb , flyttat hemifrån och styrt upp massa saker i livet. Ända som ligger kvar nu som jag måste fixa är körkortet! Men nu har jag inga mer ursäkter till varför jag ska skjuta upp det. Nu är det bara att köra! Fullspäckat fram till årets slut är det för mig också, jobbar ju vardagarna, drar till
Småland på Torsdag 8/12 och åker hem på Söndag 11/12.
Sen är det en jobbvecka
Fredag 16/12 kommer syster upp och mamma ska flytta samt utgång!
Troligtviss kommer jag spendera min jul i Dalarna 23-26/12
Och sen helgen efter det är det nyår...

Bokat uppkörning och teroi det ända jag känner att jag måste ge mer tid till är mina vänner, jag bara jobbar och jobbar så tror nog att mitt nyårslöfte blir att lova mig själv att ge dom mer tid :)..

One day is New York at our feet sister

It Will Rain

Cause there’ll be no sunlight
If I lose you, baby
There’ll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same if you walk away
Everyday it will rain, rain, rain...


Berörande

the hardest part about life isn't getting hurt, it's getting hurt by someone you thought would never hurt you

dagens diss

Jag ska dissa nu faktiskt, jag vill dissa kaxiga snorungar som leker att dom är något som dom aldrig kommer att bli. Dom tror alltså att dom är skit gryma och att dom har hur mogna som helst, men igentligen så tar dom verkligen åt sig av allt man säger. Enligt mig så är det verkligen underhållande att bråka med folk som tror att dom är något, för man vinner dom i allt man säger. Dom är verkligen helt omöjliga, att man ens kan bråka med någon som är så mycket äldre än sig själva, ha respekt istället! Och dagens ungdomar som säger att dom är oskulder och så oskyldiga, jag säger bara HAHA! Livet har redan knullat er alla, ni leker med elden. Så dagens diss är till alla snorungar som tror att dom är balla för dom har attityd.

godmorgon

Godmorgon, vaknade nyss känner mig skit hängig, ush ska till jobbet snart måste bara orka fixa mig.. fuck det här jag kommer ju aldrig bli 100 % frisk känner jag. Men nu ska jag fixa mig och sedan blir det jobb 13:00 - 17:30.
Vad ska ni göra idag?
min prins <3

drar på bio med kusinen nu!

Shit pommes frittes vad det regnar ute, herregud och jag ska ut vilken sekund som helst, snälla gud sluta kissa nu!

det du inte vågar säga till mig, bör du inte säga om mig

städar till max

Klockan är snart 2 och jag har bara städat köket, fyfan! Jag är seg idag, men jag hatar verkligen att vara seg. Men det blir väl så när man chillar hemma. Just nu har jag på chris brown och pumpar hans musik medans jag städar. Efter jag städat klart hela lägenheten ska jag fan hoppa in i duschen, känner mig fett äcklig! Har haft massor med hårspray i håret och ni vet hur det blir dagen efter, flottigt och äckligt!

Funderar på om jag ska åka och uppleva lite andra orter i Sverige, ska dra med mig kusinen när den kärringen kan! Vill åka till gbg, malmö och sedan Örebrom testa festlivet där?! Någon som vet?
jag älskar dig kusin

godmorgon

Godmorgon, förlåt om jag inte updaterat så mycket, men har verkligen inte orkat! Nu ligger jag i sängen ska snart upp och börja städa, alltså kill me vad lägenheten e skitig nu. Hmm.. göra mera update senare har igentligen inget mera att säga.

Så kom fan inte och snacka!

Innan du dömer mig: Ta på dig mina skor. Gå samma gator som jag gått. Bearbeta förlusten av människor jag förlorat. Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit. Snubbla på alla stenar som jag snubblade på. Res dig alltid upp igen och gå precis samma väg som jag gjorde. Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv!

Våran dag i bilder

You and mee sweetyii...

Nu är jag hemma med min koalabjörn...

Käkat kina mat idag och gått runt i stan och shoppat :)! Nu är vi hemma och ska dricka lite vin o snacka en massa skit :)
HÄR HAR NI EMELIE :)
VISST ÄR HON SÖÖÖÖÖT ?!?
RSS 2.0